≫ 

Mogao je bar da mi kaže: poljubi me u gu*icu! Lebron opisao odlazak Medžika koji ga je nagovorio da dođe u Lejkerse (VIDEO)

Džonsonov odlazak je šokirao i Džejmsa

  • 4

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms opisao je situaciju u Los Anđeles Lejkersima nakon što je doskorašnji predsednik košarkaških operacija franšize Medžik Džonson rekao da odlazi.

Džonson se iznenada povukao pre utakmice Lejkersa i Portlanda 10. aprila kada je Mo Harkles trojkom doneo pobedu Portlandu i overio plejof za tim iz Oregona. Lejkersi su ostali i bez trijumfa i bez "glave".

Medžik je tada novinarima u emotivnom obraćanju rekao da će i vlasnica Džini Bas saznati iz medija jer nije imao hrabrosti da joj kaže lično, pošto bi ga verovatno ubedila da ostane. Svoje utiske o odlask

- Između mojih serija istezanja, dolazi mi pomoćnik Rendi Mims i kaže "Medžik je upravo rekao da se povlači". Ja mu kažem: čoveče, gubi mi se s očiju, ne zaje*avaj me. Pogledam telefon, stvarno se dogodilo. Lično, ja sam došao u Lejkerse posle razgovora sa Medžikom i bilo je uvrnuto što je on otišao, a nije rekao ni: hej Brone, poljubi me u gu*icu, odoh. Nije bilo ni toga - rekao je Džejms za HBO.

Lonzo Bol je čitavu situaciju doživeo drugačije.

- Ja sam saznao od njega (Lebrona). Bio sam u fazonu. To s*anje je ludo! A onda minut kasnije, hej Kuz (Kajl Kuzma), šta radimo večeras? - opisao je Bol.

VIDEO - Da LeBron nekoga izblokira je normalno ali da ga neko ovako ponizi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA