≫ 

Boban na terenu proveo samo 0,4 sekunde, tek da "zakloni sunce" beku Reptorsa (VIDEO)

Koliko je plejof bitan ekipi Filadelfije, pokazuje i detalj u kom je trener File Bret Braun iskoristio Bobana Marjanovića

  • 2

Startni centar Seventisiksersa Džoel Embid je, uprkos tome što se osećao loše pred četvrti meč polufinala Istoka između Toronta i File, odigrao veći deo susreta, a Boban Marjanović na terenu nije proveo ni celu jednu sekundu.

Ipak, i pored toga je dobio zanimljivu ulogu posle faula Džimija Batlera na Kajlu Lauriju. Na 0,4 sekunde pre kraja poluvrmena ušao je umesto Džejmsa Enisa Trećeg da bi "zaklonio sunce" Lauriju prilikom izvođenja lopte.

Braun ništa nije hteo da prepusti slučaju pa je boljevačkog gorostasa stavio na 183 centimetra visokog beka Reptorsa, kada je primetio da će Lauri biti taj koji izvodi prekid. Slično je pre dva i po meseca u Srbiji mogao da doživi i Filip Čović u finalu Kupa.

Igrali su Zvezda i Partizan, a Čović je sugerisao treneru Milanu Tomiću da zbog visine ne bi mogao da izvede loptu sa strane, ako ispred njega stave krilnog centra ili centra, pa je Tomić promenio odluku i prekid je izveo Perperoglu.

Kao što verovatno ne bi mogao ni Čović, nije mogao ni Lauri, pa je poslao loptu u ruke protivnicima i Marjanović je svoju ulogu ispunio. Naravno, Bobi nije imao nijedan poen, niti skok u meču u kom su Toronto Reptorsi pobedili sa 101:96, zahvaljujući Kavaju Lenardu koji je ubacio 39 poena.

Jokićeva faca pošto je slučajno isčupao mikrofon je neprocenjivo blago

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA