≫ 

Skandal pred finale ruske lige! Striptizete plesale kao u noćnom klubu naočigled dece (VIDEO)

Domaćini meča Spartak - Samara su definitivno prešli granicu pristojnosti kada su angažovali ove dame

  • 1

Nedavno košarkaško finale ruske Superlige između Spartaka iz Sankt Peterburga i Samare, uz vest da su gosti dobili seriju 2:1, proteklo je u senci nastupa čirlidersica koje su izvele, najblaže rečeno, "vreli" ples pred navijačima pre utakmice. 

Ne bi se verovatno performans ovih dama našao na udaru javnosti da u hali nije bilo roditelja koji su poveli decu, pa je stoga njihov nastup ocenjen kao krajnje neprikladan.

Naime, devet devojaka, krajnje oskudno odevene, sa visokim potpeticama, njihale su se u ritmu muzike, izvodile pokrete karakteristične za striptizete u noćnim klubovima. Bilo je komentara da im je "samo još šipka falila".

- Trebalo je da nas upozore da je ovo "18+" predstava - napisao je jedan od svedoka "vrelog" plesa.

Nastup, koji je od domaćina utakmice najavljen kao "elegantan koreografski performans", izazvao je burne reakcije kod pristojnog sveta. Mnogi su ga nazvali "prljavim" i optužili organizatore utakmice da su prešli granicu pristojnosti.

- Prljavština je svuda! Na TV-u, u sportu, filmovima! Kako da uz ovakve stvari odgojimo decu na pristojan način - bio je komentar drugog fana.

- Ovo je bio pravi striptiz. Ovo je neprihvatljivo za javna mesta, uključujući i sportske arene. Ovo je košarkaška utakmica, a ne striptiz bar - dodao je treći, dok je

Ovo je najavni poster plesne grupe za pomenutu utakmicu.

 
 
 
View this post on Instagram
Уважаемые болельщики! Завтра, 29 апреля, в преддверии начала ключевого матча финальной серии плей-офф Суперлиги-1 между "Спартаком" и "Самарой" со своими грациозным и изысканным хореографическим номером выступит танцевальная группа @royalschool_of_dance_chocolate Royal school of dance «Chocolate», под руководством Камелии Королевской. Занимайте свои места на трибунах "Nova Arena" за 15 минут до начала встречи, чтобы не пропустить зажигательный танец обворажительных красавиц. #бкспартакA post shared by БК «Спартак» (@spartakbc) on

VIDEO: Želela je da seksi stajlingom i izazovnim plesom zavede muški rod, ali uspela je samo da se izblamira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA