≫ 

Veleobrt u slučaju Olimpijakosa: Zvezda podržala crveno-bele iz Pireja i demantovala Dodika!

Tim sa Malog Kalemegdana nema ništa protiv novog tima u ligi

  • 10
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: Marko Jovanović

Mnogi klubovi ABA lige iščekuju 24. maj za kada je zakazana skupština tog takmičenja u Banjaluci na kojoj će biti reči o budućnosti takmičenja, ali i u učešću Olimpijakosa, koji zeleno svetlo za pristupanje ima i iz Zvezde. 

Naime, prvi čovek lige Igor Dodik ranije je istakao da jetim iz Pireja već počeo lobiranja za članstvo i dodao da postoje klubovi koji Atinjane ne žele da vide u takmičenju, a to su Cedevita, Crvena zvezda, FMP i Mega.

Ipak, kako prenosi grčka Gazeta, jedno od navedenih imena nema ništa protiv Olimpijakosa u ABA ligi, a reč je o Crvenoj zvezdi koja je tradicionalno u dobrim odnosima sa grčkim timom. U listu se pozivaju na izvor iz kluba koji "kategorički odbacuje Dodikova tvrdnje". Prema njihovim tvrdnjama, dve strane su vodile tročasovni razgovor  tokom nedavnog boravka Stavropulosa i Bafea u Beogradu.

-Iz Zvezde ''nikada nisu negativno odgovorili na Olimpijakosov zahtev, niti su na bilo koji drugi način izrazili negativno raspoloženje prema klubu iz Pireja - piše Gazeta.

Da podsetimo, u slučaju da Ollimpijakos pristupi ABA ligi, takmičenje bi moglo sa 12 klubova da se proširi na ligu sa 14 klubovai. Prema nekim informacijama, taj 14. klub bi mogla da bude Olimpija koja je ispala iz ABA lige ove godine.

VIDEO: Vasilis Spanulis gledao uživo Zvezdinu proslavu titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    7. maj 2019 | 18:34

    Čudo da ih podržaše , jer pamte panteri s bolom kad ih nisu pustili da obore klubski rekord i zaigraju dalje od TOP9 ako zanemarimo onaj uspeh na šljaci 76' kad su bili 16 od 18 ekipa hahaha...Maleni fmp uvek 5-6 klub u srb

  • Deki

    7. maj 2019 | 18:41

    Nije veleobrt nego je Dodig lagao

  • Rm

    7. maj 2019 | 20:48

    Jos jedan fmp moze :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA