≫ 

Sijakam i Lenard dominirali, Toronto ponizio Filadelfiju za vođstvo u seriji! (VIDEO)

Toronto prejak za Filadelfiju u petom meču

  • 0

Košarkaši Toronto Reptorsa nadigrali su Filadelfija Seventisikserse u petom meču polufinala Istoka sa 125:89 i došli na pobedu od prolaska u finale konferencije.

Filadelfija je bila konkurentna u prvoj četvrtini kada je vodila sedam poena, ali su Reptorsi već do kraja te deonice nadoknadili zaostatak i poveli, posle čega je njihova prednost rasla do kraja.

Faulom Džejmsa Enisa na Kajlu Lauriju, Toronto sredinom druge deonice stiže do dvocifrene prednosti 42:32, nakon čega se Fila poenima Bena Simonsa privremeno održala u igri.

Kavaj Lenard je bio neumoljiv u tim trenucima sa linije penala i pogodio je za +15 na minut i po pred kraj poluvremena, da bi se na pauzu otišlo sa 64:43.

Siksersi su se u nastavku razigrali i za tri i po minuta smanjili minus, ali su Reptorsi još jednom ubacili u višu brzinu i tokom četvrte četvrtine prebacili trideset razlike (do maksimalnih +39) i ubedljivo pobedili.

Najefikasniji je bio Paskal Sijakam sa 25 poena, Kavaj Lenard je ubacio 21 uz 13 skokova, a Lauri je dodao još 19 poena i pet asistencija. U Filadelfiji je bolji od ostalih bio Džimi Batler sa 22 poena, Tobajas Heris je imao 15, a Džoel Embid samo 13.

Naredni meč se igra u Vels Fargo centru.

VIDEO - Brutalna blokada, pa NBA zakucavanje Boriše Simanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA