Micić izabran u drugu petorku Evrolige

Preostalo je još da Evroliga proglasi najboljeg trenera i MVP-ija

  • 3

Srpski košarkaški reprezentativac iz Anadolu Efesa Vasilije Micić izabran je u drugi tim Evrolige ove sezone.

Uz Micića, koji je dao veliki doprinos plasmanu Efesa na Fajnal-for u Vitoriji igrajući sezonu karijere, u petorci su još najbolji strelac takmičenja Majk Džejms iz Armanija, Nando De Kolo iz moskovskog CSKA, Vensan Poarije iz Baskonije i najbolji defanzivac Valter Tavares.

Dan ranije, u izboru novinara 75 odsto i 25 navijača, u idealnom timu našli su se Nik Kalates (Panatinaikos), Kostas Slukas (Fenerbahče), Vil Klajburn (CSKA), Brendon Dejvis (Žalgiris) i Jan Veseli (Fenerbahče).

Vasilije Micić u razgovoru sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem Očekuje se da Micić uz Teodosića bude lider reprezentacije Srbije na parketu na Mundobasketu Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    10. maj 2019 | 13:35

    Tako je Vaso grobarčino, čim si otišao iz železnika odma si se aktivirao, jer teško je igrati u klubu sa 7 imena i 9 grbova, ali za zivota necu zaboraviti kako si im na kalemegdanu uvalio kosku počevši pesmu "Da volim crno-bele" dodji u instituciju da probamo da ih ugasimo 2 put, nisu izvukli pouku od prošlog gašenja😂😂🔐🔐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA