≫ 

Neću psovati, ali oni su šampioni: Trener Voriorsa oduševljen posle novog finala!

Ovoga puta Ker je uspeo da zadrži "dugačak jezik"

  • 0

Golden Stejt Voriorsi savladali su Hjuston u polufinalnoj seriji NBA plej-ofa i tako se petu godinu za redom plasirali u finale Zapada, što je posebno oduševilo trenera aktuelnog šampiona lige Stiva Kera. 

Za razliku od prošlog susreta kada je za svoje izabranike rekao da su "j**eno neverovatni", ovoga puta su takvi opisi izostali.

- Velikani. Neću psovati ovaj put."Oni su šampioni. Neverovatno su dobar tim, stvoreni su za istorijska dela. Ne radi se ovo što su uradili. To je dokaz da su neverovatna kombinacija karaktera i talenta. Pogledajte samo Stefa. Nije imao nijadan poen u prvom poluvremenu, imao je i tri faula. Onda je preuzeo kontrolu. Sve je išlo loše, a on je našao načina da se vrati. Takođe, istakao bih učinak igrača koji su ulazili u igru sa klupe. Neverovatni su bili.

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

Na pitanje o čemu je pričao sa igračima na poluvremenu, iskusni trener je odgovorio:

- Znali smo da će Stef da proradi. Dopalo mi se prvo poluvreme. Nadigravali smo se, učinak momaka sa klupe je bio dobar. Stefu nije išlo, ali smo imali izjednačen rezultat.

Voriorsi su ovaj meč odigrali bez povređenog Kevina Durenta.

- Naredne nedelje će biti ponovo na pregledima. Ne možemo ništa da govorimo unapred. Povreda je takva da zahteva konstatnu kontrolu - objasnio je na kraju Ker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA