≫ 

Jokić Amerima pričao hoće li igrati za Srbiju na SP: Videćemo da li je to dobro za mene, šta agent misli o tome... (VIDEO)

Kada je ova tema u pitanju, Jokić je ponovo ostao nedorečen

  • 61

Srpki NBA centar Nikola Jokić nije siguran da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini u septembru ove godine!

AS Denvera, koji je u nedelju veče završio učešće u plej-ofu, ponovo je bio ''zakopčan do krla'' u razgovoru sa medijima koje je intersovalo hoće li Jokića gledati na SP.

Ukratko - rekao je da mora prvo da razgovara sa porodicom, prijateljima i agentom, i da će posle toga doneti konačnu odluku.

- Videćemo kako ću se osećati, mnogo sam utakmica odigrao, ali nikada ne znate. Zatim, šta tim misli o tome. Šta moja porodica misli, moj agent, da li je to dobro za mene... - rekao je Jokić.

Nešto slično Jokić je rekao i krajem februara, tako da je ponovo ostao nedorečen po pitanju nacionalnog tima.

- I dalje ne znam, SP je daleko i trenutno ne mislim o tome. To je nešto o čemu ćemo razgovarati u budućnosti - rekao je Jokić 20. februara.

Pomenućemo i nedavni intervju koji je Predrag danilović, prvi čovek KSS, dao za Telegraf, a u kom je govorio o tome hoće li Jokić biti član Orlova.

- Nemam nikakve informacije, ali ja verujem da hoće. Ako se sećate prve godine kada je to bilo, kada je trebalo da potpiše ugovor... Samo bi nerazuman čovek tražio od njega da igra jedno prvenstvo, kojih će biti još i da rizikuje toliki novac. Savez je stao u odbranu Jokića, što je i normalno. I super što je momak potpisao toliki ugovor i neka mu je sa srećom. To je sasvim opravdano, mi koji smo igrali košarku znamo šta to znači. I mi smo neki put preskočili neko prvenstvo zarad neke stvari koja mu je bitna za dalji život - rekao je Danilović čije detaljno izlaganje možete videti u videu ispod:

Inače, Mundijal u Kini je na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    13. maj 2019 | 19:29

    Ako je tako onda batali reprezentaciju. Reci pošteno da te ta priča ne zanima i nema ljutnje. Samo nemoj nas vučeš za nos.

  • Jokic D

    13. maj 2019 | 19:24

    Vidi i sa Trampom sta je dobro za tebe.....Srbija je svetinja a ne dolari sramoto jedna....

  • Dekičica

    13. maj 2019 | 19:46

    Ja mislim, da mu se daje previše pažnje u našim medijima.Svojim ponašanjem pokazuje nezainteresovanost za reprezentaciju.Gde se pas u lov tera, od lova ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA