≫ 

Crveni dresovi Srbije odlaze u istoriju: Ponovo ćemo bodriti "plave" košarkaše, kao u vreme Jugoslavije!

Onima koji su se navikli na crvene dresove ova odluka neće pasti lako, za razliku od Jugonostalgičara

  • 64

Košarkaška reprezentacija Srbije poslednje velike uspehe ostvarila je u belim i crvenim dresovima, koji, po svemu sudeći odlaze u istoriju, jer će na Svetskom prvenstvu u Kini umesto njih utakmice igrati u plavim, prenosi Žurnal.

Prvi put od kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine, tačnije posle sedam godina, Orlove ćemo gledati u dresovima na koje su navikle nešto starije generacije.

Naime, kineski „Pik”, tehnički sponzor reprezentacije, napravio je novu kolekciju posebno dizajniranu za SP po ugledu na kvalitet NBA dresova.

VIDEO: Lučić o odlasku u Kinu: Dosta teških utakmica, svi znamo šta je bio problem kvalifikacija

VIDEO: Kobi Brajant: Samo Srbija može da pobedi SAD u košarci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    14. maj 2019 | 12:00

    Nikad nisu ni bili CRVENI. Bili su i JOS JESU CRVENO BELI...iako nasu zemlju simbolise TROBOJKA, sa plavom bojom KOJE NIGDE NEMA, AT TO JE SLUCAJ I SA FUDBALOM. Fudbalska kuca u Pazovi takodje...NIGDE PLAVE BOJE?! SLUCAJNO? Ne naravno, sve je to smisljeno i realizovano namenski da bi se promovisale boje jednog od klubova za koje se sve radi da se predstavi kao SVE I SVA na ovim prostorima...KAKO NAM IDE I U FUDBALU I SVUDA GDE SE ONI PROTEZIRAJU VIDIMO SVAKODNEVNO.

  • Crni Bombarder

    14. maj 2019 | 11:34

    Kako god se zvali uvek smo bili plavi! Sve do 2012. godine! Italija nigde plavu boju nema, pa je plava, a mi smo kao Turska bili sve ove godine!

  • Boske100

    14. maj 2019 | 10:12

    BRAVOOOOOOOOOOOOO 👍👍👍👍👍👍👍👍👍. Nikada nismo igrali u crvenom, idemo PLAVIIII!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA