≫ 

Bogdan na treningu Partizana hvata zalet za Svetsko prvenstvo: Pogledajte kako cepa mrežice! (FOTO) (VIDEO)

Iako je kraj sezone, Bogdan ne obara formu

  • 19

Posle sezone u Sakramento Kingsima, reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović prethodne subote stigao je u Beograd, u ponedeljak se sa Teodosićem "upisao" za Kinu u prostorijama KSS-a, a već danas nastavio je sa treninzima.

Popularni Bogi već hvata zalet za Kinu, a ako se po jutru dan poznaje, navijači u Srbiji će jednog od svojih omiljenih košarkaša videti u najboljem svetlu.

Bogdan Bogdanović,Trinkijeri Bogdan ne promašuje; Foto: Telegraf

Naime, na terenima sportskog centra Korn, na kojima svoje treninge ima i Partizan, Bogdanović je cepao mrežicu iz svih pozicija. Sa poludistance bio je skoro nepogrešiv, što možete videti u videu na početku teksta. Takođe, vežbao je Bogdan i šut za za tri, a posle malo nervoznijeg početka, nanizao je nekoliko pogodaka, baš kao što se od njega i očekuje. za ovaj period godine, više nego dobro.

VIDEO: Bogdan šteluje šut za Kinu, a trojke šutira iz svih pozicija

Individualni trening posmatrao je i njegov nekadašnji saigrač iz Fenerbahčea Luiđi Datome. Italijan je povređen i neće moći da sa svojim Fenerom nastupi na Fajnal foru Evrolige protiv Efesa, ali zato nije propustio priliku da poseti svog prijatelja u Beogradu sakojim je svojevremeno pokorio Evropu.

- Ne bih da govorim o Fajnal foru, zbog povrede neću biti tamo, pa nema smisla prema ostalima - poručio je Datome za Telegraf.

Điđi nemože da se stavi na raspolaganje Željku Obradoviću i krene u novi pohod na Evroligu, ali ono što je verovatno,  njega ćemo gledati na Svetskom prvenstvu u Kini, i to, u dresu Azura upravo protiv Srbije, sa kojom se Italija sastaje u grupnoj fazi u Fušanu.

Luiđi Datome Nikola Lončar Luiđi Datome i Nikola Lončar gledaju Bogdanov trening; Foto: Telegraf
Luiđi Datome Nikola Lončar Datome nije mogao zbog povrede da se priključi Bogdanu; Foto: Telegraf

Posle individualnog treninga sa trenerom Matovićem, Bogdan je porazgovarao  i sa strategom Partizana Andreom Trinkijerijem, a ono što je sigurno, Bogdan je imao štošta pametno da čuje od šarmantnog Italijana.

Bogdan Bogdanović,Trinkijeri Razgovor posle treninga; Foto: Telegraf
Bogdan Bogdanović,Trinkijeri Imao je Bogdan dosta pametnih stvari da čuje; Foto: Telegraf
Bogdan Bogdanović,Trinkijeri Bogdanović ne popušta; Foto: Telegraf

(Saša G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    14. maj 2019 | 15:06

    Bravo Bogdane Srbine zeli ti srbija mnogo srece i zdravlja

  • Oi

    14. maj 2019 | 16:11

    Koliko sam srecan kad vidim ovoliko minusa u komentarima, to znaci da si uradio pravu stvar a da pritom nista lose nisi uradio! Bogi majstore!

  • Beogard

    14. maj 2019 | 15:16

    Vidi se da si potomak najcestitijeg srpskog plemena koji nikad nikom nije bio podanik!!Bravo Pivljanine tako se sprema za svoju zemlju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA