≫ 

Davidovac i Odžo vodili Zvezdu do 6-0, nova "recka" udarena u Pazovi

Crveno-beli nastavili sa dominacijom u KLS

  • 2
Dejan Davidovac Foto: Marko Jovanović

Imali su košarkaši Zvezde prijatan izlet u Staroj Pazovi, upisali još jednu, šestu po redu pobedu u KLS-u, još jednu ubedljivu - 91:65. 

Ekipa Dunava isparirala je ABA šampionu samo u prvoj deonici, taj deo igre završen je vođstvom Zvezde 22:19, no sve posle toga bila je "jednosmerna ulica". Tomićevi igrači su u najbukvalnijem smislu reči potvrdili renome izrazitog favorita, pa kući nose još jednu sigurnu pobedu pred rasplet u domaćem prvenstvu.

U Pazovi je dominirao Dejan Davidovac sa 12 poena od prvih 14 u povoju utakmice, a meč je završio sa 19 poena, kao najefikasniji u pobedničkoj ekipi.

Najveći indeks korisnosti je, ipak, pokupio granitni centar Majkl Odžo, koji je gospodario u oba reketa sa 14 poena (8/8 sa penala) i 10 skokova - i indeksom 29.

Nisu igrači domaćeg tima imali pravi odgovor na Odža, a svako udvajanje na centru Zvezde bilo je kažnjavano na druge načine, pa je razlika rasla iz minuta u minut.

Tomić je, naravno, i ovaj meč iskoristio da razigra sve raspoložive snage, pa su u repsketabilne minute bili Kešel, Nenadić, Radanov...

Radanov je, ujedno, bio jedini bez poena u gostujućem timu.

Na drugoj strani Pazovčane su predvodili Srđan Ivić sa 11 i Nikola Kovačević sa 10 poena.

Crveno-beli su potvrdili dominaciju u grupi A KLS-a, iza je FMP sa pobedom manje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    15. maj 2019 | 22:06

    Steta za Radanova, sto ovaj nema petlju da mu da vise minuta... Treba ga forsirati maksimalno, da stekne sigurnost i samopouzdanje. U suprotnom ode i on na kraju sezone...

  • Sasa Rajkovic iz Leskovac

    15. maj 2019 | 22:15

    A gde im je onaj novi Bodiroga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA