≫ 

Drago mi je da sam deo istorije Partizana: Novica o "večnoj listi" crno-belih

Novica je juče na platou ispred Ušće Shopping Centra držao besplatne časove basketa u okviru "školice košarke" koju Ušće tradicionalno organizuje u periodu kada se dešava Final four

  • 2

Drugu godinu za redom, a sve u cilju promocije Fajnal fora u Evrolige koji se igra u Vitoriji, na platou ispred Ušća organizovana je besplatna školica košarke u kojoj je jedan od mentora i trenera bio i košarkaš Partizana Novica Veličković.

Krilnom centru crno-beih rad sa najmlađima nije pao ni malo teško.

- Ovo su najbitniji momenti kod svakog deteta. Deca zaista moraju da zavole sve ovo. Sport u osnovi mora da se voli, tako kasnije deca odluče šta hoće. Meni lično je zadovoljstvo što sam ovde i što se družim sa njima. 

KK Partizan - KK Crvena zvezda, Kup Radivoja Koraca 2017, Novica Veličković Veličković u dresu Partizana; Foto: Marko Todorović

U nedelju sa igra finale Evrolige pa je Novica iz svog ugla prokomentarisao favorita, koa i igre Vase Micića koji ove sezone briljira u dresu Efesa.

- Pratim Fener i Real najviše kroz Evroligu i lično sam želeo te dve ekipe u finalu. Sam Fajnal for ne nosi favorita, jer svih 40 minuta se igra i nema nazad. Efes je odigrao stvarno odličnu utakmicu. Napadački su možda i najkonkretniji tim. vasa se izkristalisao u jednog od glavnih igrača tima. Sigurno mu je značila saradnja sa Šarunasom prošle godine. Drago mi je zbog njega, odlično gura kroz sezonu. 

Novica je odigrao 445. mečeva u karijeri za crno-bele, a jedan manje ima još jedno veliko ime - Dušan Kecman. Ipak, idalje je neprikosnoven bivši dugogodišnji kapiten Petar Božić sa 471 utakmicom u dresu Partizana.

-  Ja planova nemam. Meni sve to znači. Sa 15 godina sam došao u Partizan. Prošao sam dosta toga. Bio sam i kada je bilo šampionsko razpoloženje i kada nije išlo, kada je bilo teško.Drago mi je da mogu da se nađem u tim brojkama i da to ostane zapisano. Planove ne znam, ali sigurno je da nemam još 5, 6 godina da igram. Što pre to bolje. 

Kompletan razgovor sa Veličkovićem pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA