≫ 

Lendejl napustio Partizan i igraće Evroligu sledeće sezone!

Australijanac postao novi član Žalgirisa

  • 13

Jedan od najkorisnijih i najkonstantnijih košarkaša Partizana ove sezone, Džok Lendejl, je, prema informacijama iz Litvanije napustio crno-bele!

Kako stvari stoje, krilni centar iz Australije novi je košarkaš Žalgirisa koji je Partizanu platio obeštećenje oko 250.000 evra, a litvanski klub mu je putem Tvitera poželeo dobrodošlicu.

 

Lendejl već duže vreme nije bio u trenažnom procesu Partizana. Već u prvom meču KLS doživeo je povredu i od kluba je dobio dozvolu da otputuje u SAD. U međuvremenu je ''skrenuo'' za Kaunas i sledeće sezone će igrati Evroligu.

Pomenimo i to da je Lendejl imao još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali i opciju da napusti klub u slučaju dobre ponude.

- Očigledno se pojavila vest da je moja ruki sezona stigla do kraja. Mnogo sam zahvalan Partizanu što mi je dao priliku da počnem karijeru u jednoj od najboljih situacija na svetu. Stekao sam neke doživotne prijatelje u ovom timu i imao priliku da igram pred nekima od najboljih navijača na svetu! Energija je svaku utakmicu činila snažnom. Ne bih bio ni upola dobar igrač bez sve te podrške saigrača, kluba i navijača! Zbog svega toga zahvaljujem svima u Partizanu. Uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu - napisao je Lendejl na društvenim mrežama.

VIDEO: Džok Lendejl psovao na srpskom posle pobede

(Saša G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    20. maj 2019 | 18:45

    И врапци на грани знају да је љут на управу и тренера што су му стопирали трансфер у Жалгирис. Покачио се добро са Италијаном, па га је гађао флашом воде, а овај га одстранио са тренинга. Ово је све фолирање!!!

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    20. maj 2019 | 18:01

    Hvala Dzokaro i srećno u nastavku karijere! Budi ponosan na dres koji si nosio ovaj vremenski period jer znaj da suprotno od tog dresa i komšinica sa pogrešne strane brda u sportu kojim se baviš je ostavila trag takav da ih niko ne zna po grbu i imenu (koje za sada koriste)😂👌🔐

  • Saki

    20. maj 2019 | 16:42

    Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo😂😂 nema EL i odma raspad sta ste se nadali da ce vas neko pozvati kao cetvrte u Aba ligi😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA