≫ 

Poznata satnica svih utakmica košarkaša Srbije na Mundobasketu: Biće masovnih bolovanja i godišnjih odmora!

Zbog vremenske zone od čak 6 sati naši "orlovi" sve utakmice igraju pre podne, kao i sve ekipe iz Evrope

  • 14

Svetsko prvenstvo u košarci počinje 31. avgusta i trajaće do 15. septembra, a biće odigrano u šest gradova. Košarkaši Srbije započinju svoj put u Fušanu sa ekipama Angole, Italije i Filipina, a FIBA je izbacila satnicu mečeva, koja neće obradovati ljude u Srbiji. Sve utakmice biće odigrane u radno vreme naše zemlje, to jest od 09.30 do 14.30 sati.

Prema tome, ili će morati da uzimaju bolovanje, ili odmor u slučaju da nemaju televizore na poslu, i ako im nije dozvoljeno da se prate utakmice u radno vreme.

 

Srbija otvara Mundobasket i prvu utakmicu  igra 31. avgusta protiv Angole u 15.30 po kineskom vremenu ili 9.30 po srpskom, drugi meč protiv Filipina je na programu 2. septembra od 19.30 po kineskom ili 13.30 sati po srpskom vremenu, a u isto vreme igramo i sa Italijom dva dana kasnije 4. septembra.

Mundobasket 2014, Košarkaška reprezentacija Srbije, osvajači srebrne medalje,  Vladimir Štimac, Raško Katić, Miroslav Raduljica, Nenad Krstić

Srbija je aktuelni vicešampion sveta iz Madrida 2014. godine Foto: AP/Tanjug

Nakon toga, zavisi od raspleta u grupi, ali svakako nastavljamo takmičenje u Vuhanu gde igramo još dva meča protiv prve dve ekipe iz grupe C. a to mogu da budu Španija Iran ili Portoriko, eventualno Tunis.

Ako smo prvi u grupi igramo 6. septembra od 20.30 po kineskom ili 14.30 po srpskom vremenu sa drugoplasiranim iz grupe C, a ako smo drugi onda igramo ranije od 16.40 ili 10.30 po srpskom. dok drugi meč igramo 8. septembra takođe u istim vremenima u zavisnosti od plasmana.

Mundobasket 2014, Košarkaška reprezentacija Srbije, SAD, Nikola Kalinić

Da li će se ponoviti veliko finale sa američkim timom? Foto: AP/Tanjug

Nakon toga sledi rasplet u zavisnosti od plasmana u grupi, gde moramo da budemo prvi ili drugi da bi išli u četvrtfinale koje je na programu 10. i 11. septembra. Ako smo prvi, onda igramo 10. septembra u 15 sati po srpskom vremenu protiv drugoplasirane ekipe iz I grupe ( Kina, Rusija ili Argentina, a u igri su još Poljska, Venecuela), a ako smo drugi onda igramo isti dan ali od 13 sati protiv prvog iz grupe I (što može da budu Kina, Rusija ili Argentina, eventualno Poljska, Venecuela)

To bi bilo to, do polufinala, a tamo za sada satnice nisu još određene jer se čeka rasplet i verovatno da se vidi da li će se Kina plasirati.

Od 0:2 Toronto je došao do 3:2 protiv Milvokija i večeras (02.30) na svom terenu ima priliku da se plasira u veliko finale NBA lige i izađe na megdan Golden Stejtu. Kvota na keca je 1,75, dok je dvojka, koja bi donela majstoricu, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Toronto - Milvoki.

Mundobakset Satnica

Printskrin: FIBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    25. maj 2019 | 08:36

    Pa sta ima veze gledacemo na telefone kad smo u prvu xexe

  • milos

    25. maj 2019 | 09:21

    Idemooo,konacno malo pozitivne euforije

  • Tripko

    25. maj 2019 | 12:45

    Po hiljaditi put alo nije Srbija samo prva smena pa zar za vas samo gledaju kosarku oni koji su za drzavnim jaslima vecina VECINAAA radi u 3 smene... A sto se tice gospode prve smene imaju oni dosta starog boljovanja jos od prosle godine ne iskoriscenog😡😡😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA