≫ 

Darko, legendo! Miličić organizovao donatorsku večeru za obnovu Hilandara! (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnji košarkaš Hemofarma i brojnih NBA klubova opet pokazao veličinu

  • 9

Poznato je koliko je svog vremena Darko Miličić posvetio humanitarnim akcijama i pomaganju Srpske pravoslavne crkve, ovaj put je veličinu pokazao i organizovanjem donatorske večere za manastir Hilandar.

Sa suprugom Zoranom i troje mališana, koji su ponosno paradirali u nošnji, nekadašnji NBA igrač je ugostio arhimandrita Metodija, inače igumana Carske lavre Hilandara.

- Srdačna zahvalnost dragim domaćinima, porodici Miličić... Plemenitim u velikim delima kao što je ovo večerašnje... Zalog za večnost. Hvala najlepše na pozivu, velika je naša radost prisustvovati ovoj Agape trpezi i biti u društvu igumana Hilandara, oca Metodija, igumana Velike Remete arhimandrita Stefana, brojnog sveštenstva i predivnih ljudi. Nepotrošivi blagoslov, a sve u slavu Gospodnju. Dragi Darko i Zorana, vama i vašoj porodici svakog dobra, sa ove Agape trpeze i ove svečane večeri i vašeg dela ljubavi koje nas je sve okupilo i obogatilo najvrednijim - pisalo je u jednoj zahvalnici porodici Miličić.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u vrhu teksta.

Darko Miličić Foto: Instagram.com
Darko Miličić Foto: Instagram.com
Darko Miličić Foto: Instagram.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA