≫ 

Za Megu još nije gotova sezona, sledi ono najvažnije - NBA draft! Milojević najavio trojicu igrača koji će "napasti" mesto u najjačoj ligi sveta

Srpski klub je poslednjih godina najveći izvoznik igrača u najjaču ligu sveta

  • 1

Košarkaši Mega Bemaxa i u drugoj utakmici polufinala KLS plej-ofa namučili su favorizovanu Zvezdu, nedostajao je samo završni udarac, koji je izostao u dramatičnom finšu u kojem je Mokoka promašio bacanje za produžetak.

Uprkos porazu i eliminaciji, zadovoljstvo je veliko u taboru Mege.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu, na kraju je nedostajalo malo sportske sreće i stvarno sam prezadovoljan kako smo odigrali. Sezona je bila sjajna, plasirali smo se u plej-of i realno najjaču ekipu smo namučili da se plasira u finale - rekao je trener Mege Milojević nakon utakmice u hali "Mega Factory".

Ipak, za klub kao što je Mega, koja je poslednjih godina postala najveći izvoznik igrača za NBA sa ovih prostora, sezona nije završena, a biće tek kad se okonča draft najjače lige na svetu.

- Opet će trojica igrača biti draftovana - potvrdio je Milojević.

- Sad pričam unapred, ali Goga je sigurno NBA igrač i biće visoko plasiran, najviše od bilo koga iz ovog kluba. Mišković i Mokoka imaju stvarno velike šanse i očekujem da će se dobro pokazati. To su naši glavni ciljevi, stalno pričamo da je naše finale draft, on dolazi za dve nedelje, da time završimo sezonu.

MILAN TOMIC, DEJAN MILOJEVIC Dejan Milojević i Milan Tomić Foto: MN Press

Bilo je i nemilih scena na utakmici sa Zvezdaom, čak je i jedannavijač gostiju udaljen iz hale zbog vređanja Bitadzea.  I na taj momenat se osvrnuo Milojević.

- Nije mala stvar kad si dete od 19-20 godina i da odigra tako da ga zapamte navijači. To pokazuje da je svojim kvalitetom zaslužio da ga neko proziva. To nije mala stvar, to je sastavni deo sporta i biće toga još, a on treba da bude ponosan - rekao je Milojević.

Naredna sezona, Milojeviću će biti deseta u karijeri sa Megom!

- Imam planove, sve u ovom klubu je isplanirano, pa tako i ja. Biću još jednu sezonu u Megi. Sledeća će biti deseta, verovatno i poslednja u Megi. To su dva i po olimpijska ciklusa, to je najduže što sam bio bilo gde, čak i u mom matičnom Beovuku sam proveo osam godina. Stvarno sam vrlo ponosan na sebe, bez lažne skromnosti, mislim da sam mnogo uradio - završio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бебето

    5. jun 2019 | 01:01

    Није Гога Секулић Битадзе заслужио звиждуке због добре игре, већ због сељачког понашања. Видело се колико је добар играч против Будућности и сад, а то што му на другим утакмицама Мишко набија статистику, то је већ "политика клуба"!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA