≫ 

Kokoškov i Tomić predavači na košarkaškoj "klinici" u Beogradu

Osim Kokoškova i Tomića predavači su Sten Van Gandi i Aleksandar Lukman

  • 0

Ovogodišnji košarkaški seminar “Basketball Clinic Belgrade 2019” biće održana 29. i 30. juna 2019. u hali “Ranko Žeravica”, na Novom Beogradu

Udruženje košarkaških trenera Srbije (UKTS) je obezbedilo vrhunske predavače dva trenera iz NBA: Sten Van Gandi i Igor Kokoškov, kao i trenere KK Crvena zvezda Milana Tomića, kondicionog trenera KK Crvena zvezda profesora Aleksandra Lukmana.

FMP je šokirao crno-bele u drugoj utakmici, pa ćemo večeras gledati majstoricu. Ipak, utisak je da bi bilo previše da Partizan ispadne pre finala sa Crvenom zvezdom, pa je kvota na keca 1,17. Pogledajte i ostale kvote za meč Partizan – FMP.

Osim njih predavanje će držati i Sten Van Gandi bivši trener Detroita, Indijane, Majamija

Tema Igora Kokoškova biće:

Igor kokoškov teme Printskrin: UKTS

Koncept ovog seminara je uvek vrhunski a to je da predavači budu: ugledni trener NBA, Evrope ili ostatka sveta i domaći trener.

Tema Milana Tomića je vezana za pik en rol

Milan Tomić teme Printskrin: UKTS

Seminar namenjen našim stručnjacima, postao je više nego privlačan,  za trenere iz celog sveta. Munjevitom brzinom Basketball clinic Belgrade, postao je prestižni svetski seminar, kome se pored polaznika, rado odazivaju ugledni treneri predavači. Iz preko pedeset zemalja, naročito onih u kojima rade naši treneri i svojim rezultatima doprinose, kako ugledu našeg udruženja, tako i pomenutog seminara.

Spisak predavača na BCB je toliko impozantan da se time zaista niko u svetu ne može pohvaliti. BCB je odmah dobio internacionalni karakter a pored naših trenera koji vode seniorske timove, postao je obavezan i za one koji posećuju „Trenerske dane“, odnosno vode timove mlađih kategorija.

Tema Stena Van Gandija je:

Sten Van Gandi teme Printskrin: UKTS

Tema Aleksnadra Lukmana je:

Milan Tomić teme Printskrin: UKTS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA