≫ 

Ništa od Partizana, Milosavljević se odomaćio u Andaluziji

Odlični bek nastavlja saradnju sa Unikahom

  • 0

Bilo je spekulacija o povratku Dragana Milosavljevića u Partizan, ali one prestaju sa informacijom koja je stigla iz Španije: srpski košarkaš nastaviće i naredne sezone sa Malagom, čiji je član od 2017.

Milosavljevićev agent Miško Ražnatović, prenosi portal malagahoy.es, dogovorio je za svog klijenta novu, dvogodišnju saradnju sa Andalužanima.

Iza srpskog košarkaša je vrlo dobra sezona u dresu Unikahe koju je garnirao utakmicom karijere u Španiji sa 29 poena protiv Valenije u nedavnom okršaju serije četvrtfinala, što, je, ipak, bilo dovoljno za samo jedan trijumf u seriji na dve pobede.

Španci prenose da je Milosavljević izrazio jaku želju da ostane u klubu uprkos ponudi koju je imao od Bajerna, ali i još nekih klubova među kojima je i Partizan. Presudno za odluku o ostanku u Španiji bila je i činjenica da njegova supruga čeka drugo dete, a Malaga im pruža najbolje uslove za dugoročni porodični život.

Milosavljević je imao dve poptuno drugačije sezone u Malagi, prethodnu u kojoj je malo igrao i tek završenu, u kojoj je dobio puno poverenje trenera Luisa Kasimira.

- U prvoj sezoni nisam baš razumeo moju poziciju u klubu, ali sada je drugačije. Ova godina je bila daleko bolja, trener mi veruje i dao mi je prostor da se pokažem. To mi je ulilo više samopouzdanja, najviše sam poboljšao svoj šut zahvaljujući radu sa trenerima. igrao sam sve bolje i bolje - sumirao je Gagi dvogodišnji minuli rad u Unikahi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA