≫ 

Totalna dominacija Partizana protiv FMP-a: Crno-beli revijom trojki i zakucavanja zakazali derbi sa Zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

Stefan Janković meč je završio sa 21 poenom, bez ijednog promašaja

  • 29

Košarkaši Partizana ubedljivo su slavili u 3. odlučujućem meču polufinalne serije protiv FMP-a, 97:59, i tako obezbedili finale košarkaške Superlige Srbije u kojem će se sastati sa Crvenom zvezdom.

Na samom početku, oba tima igrala su prilično rezervisano. Ipak, otpor FMP-a trjao je svega 7. minuta, do trojke Jankovića i poena Renfroa koji su ekspresno doneli razliku Partizanu i prednost do kraja prve deonice od 19:11.

Druga četvrtina počela je incidentom i prekidom meča koji je trajao nekoliko minuta. Naime, direktor FMP-a Vladan Mitrović i klupa tima iz Železnika dobili su tehničku grešku.  Gosti su se pobunili zbog uvredljivog skandiranja Grobara, da bi zbog protesta bili sankcionisani.

KK Partizan KK FMP Direktor FMP-a Vladan Mitrović; Foto: MN Press

Mitrovića je obezbeđenje pokušalo da udalji iz hale, ali je on odgurnuo jednog od "čuvara" i vratio se na klupu. Na kraju je ipak izbačen sa terena, a sudija Belošević pozvao je navijače da se smire kako ne bi bili izbačeni iz gledališta.

VIDEO: Haos u "Pioniru"! Direktor "pantera" pogođen u glavu

Posle prekida raspucali su se košarkaši crno-belih. Serijom poena i trojkom Jaramaza prednost počinje da raste sve više i više. Posebno je bio raspoložen Stefan Janković koji je do poluvremena ubacio 11 poena, uz tri trojke, bez promašaja.

U nastavku, viđena je slična slika na terenu. Partizan je stabilnom igrom čuvao prednost, dok, sa druge strane, gosti iz Železnika nisu uspevali da ozbiljnije ugroze rivala i približe se. Partizanu  je sve polazilo za rukom, pa je tako u 3. deonici usledila serija zakucavanja Gagića, Jaramaza i Jankovića, koji su redom lomili obruč rivala.

VIDEO: Partizan "zakucao" FMP, pogledajte majstorije crno-belih

Do kraja, revija trojki i zakucavanja se nastavila. Domaći košarkaši imali su i +41, a kako se na startu poslednje četvrtine praktično sve bilo rešeno, nije bilo problema da meč rutinski privedu kraju.

Na ovom susretu posebno se istakao Stefan Janković koji je bio praktično nepogrešiv tokom celog susreta. Postigao je 21 poen, uz 5 trojki, bez ijednog promašaja iz igre. Takođe, Ognjen Jaramaz upisao je 17 poena uz jedan promašaj za tri.

Sa druge strane, Stefan Đorđevićpostigao je 19 poena, a pratili su ga Stefan Pot i Dilejni sa po 10.

Da podsetimo, prvi meč finalne serije između Crvene zvezde i Partizan aigra se u ponedeljak, 10. juna od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gambit

    7. jun 2019 | 20:04

    Partizan sutira trojke 6 od 8, a navijaci fmp (oba) pisu da sudija svira za Partizan.. Pa sta sudija lupa banane fmp pri sutu za 3? Ili priznaje koseve Partizanu kad promase ceo kos?

  • KK PREDGRAĐE

    7. jun 2019 | 20:02

    Pratite PANTERI pratite evropskog PRAVAKA Evrope.........

  • Perica69

    7. jun 2019 | 20:41

    E ovo je reciklaza u pravom smislu reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA