≫ 

U deliću sekunde sve se "raspalo" u nozi superstara: Durent godinu ipo dana van parketa? (VIDEO)

Ukoliko je reč o obnovi stare povrede, Durentu se ne piše dobro

  • 0

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su na gostovanju Toronto sa 106:105 i tako smanjili na 3:2 u seriji velikog finala koje će nastaviti bez jednog od najboljih igrača Kevina Durenta koji se, po svemu sudeći, teže povredio. 

Na startu druge četvrtine, Durent, koji se vratio na parket prvi put posle 8. maja, krenuo je u dribling, ali se prilikom promene smera samo zaustavio i sručio na parket držeći se  za desnu nogu. Sudeći prema snimcima koji su prikazani i informacijama koje dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država, posle meča je iz hale izašao sa "čizmom" i štakama.

Prve informacije govore da je reč o obnovi povrede ahilove tetive, za čiji potpuni oporavak je potrebno i godinu ipo dana, što je vest koja brine kako Durenta, tako i čelnike Golden Stejta, ali i Njujork Niksa.

Naime, kako popularnom Durentuli ističe ugovor na kraju sezone, planirano je bilo da pojača posrnulu franšizu Njujork Niksa. mnogi smatraju da se upravo ova odluka čekala kako bi pravi "prelazni rok" u Americi počeo zaista počeo. Ali, ukoliko se ova vest ispostavi kao tačna, od trejd-potresa u NBA ligi ovog leta možda i ne bude ništa.

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA