Partizan pred Grobarima juri izjednačenje u finalu: Trinkijeri se ne da, Tomić najavljuje pritisak za crno-bele

Večiti rivali će odmeriti snage u drugom meču finalne serije

  • 15

Partizan i Crvena zvezda od 19 časova igraju drugu utakmicu finala KLS. Zvezda vodi sa 1:0 u seriji, ali sada se igra pred Partizanovim navijačima.

Ipak, ta situacija ne brine toliko trenera Milana Tomića, koji veruje da je pritisak sada na Partizanu.

- Mislim da će biti lakša. Sada je pritisak na njima. Moramo da odigramo mnogo bolje i pametnije da bismo pobedili na njihovom terenu - rekao je Tomić na konferenciji posle prvog meča.

Sa druge strane, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri bio je ogorčen suđenjem, dok igračima Partizana nije bilo dozvoljeno da daju izjave.

Italijan, koji je sramotno vređan od strana navijača Zvezde, poručio je putem Tvitera da se ne da.

- O moji Grobari - napisao je Trinkijeri uz snimak pesme Metalike "Noting else matters", posle čega je poručio jednom navijaču:

- Ja se ne dam, a ti - bila je poruka na opasku "vidite treneru kako je nama godinama".

Zvezda je dobila prvi meč finala, uz dosta nezadovoljstva kod crno-belih zbog suđenja, a večeras (19.00) Partizan ima priliku da uzvrati udarac i izjednači na 1:1. Kvota na Partizan je 1,80, a na Zvezdu 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Navijači Partizana večeras očekuju ključan doprinos od Vanje Marinkovića, a kvota da će on postići više od 11,5 poena je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na poene igrača u meču Partizan - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    12. jun 2019 | 12:41

    Jaramaz sam sebi izvodi loptu ispod koša velickovic gura rukom davidovca i baca ga tri metra i sutira za tri i pogadja,faul velickovica za zatvor,priznata trojka neregularna posle faula.Pa strasno!Veceras cemo da vas overimo i posaljemo tamo gde vam je mesto!!I da se izjednacimo sa trofejima u prvenstvu.Proslo vreme zutih,proslo vreme patlidzana.Naviknite se !!!

  • SM

    12. jun 2019 | 12:19

    Koje greške, pregledajte faul Veličkovića nad Davidovcem, umesto u zatvor,običan faul! Kup ste uzeli sa sudijama, kako vas nije sramota da pričate o sudijama, gepekovanje, uvrede to je proizvod štetočina Vujošević-tadić.

  • Lazar

    12. jun 2019 | 12:21

    Ovi nisu istupili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA