≫ 

Micić i Efes vratili brejk Fenerbahčeu

Anadolu Efes slavio Ulker areni sa 73:57 i poveo sa 2:1 u seriji finala

  • 0

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su na gostovanju Fenerbahče sa 73:57 u trećem meču finala plej -ofa turskog plej ofa, čime su poveli sa 2:1 u seriji.

Sledeći meč na programu je 15. juna u subotu, a domaćin je ponovo Fenerbahče, a šampion će biti ekipa koja ostvari četiri pobede. Srpski plejmejker Vasilije Micić je u pobedi Efesa nad Fenerbahčeom proveo maltene svih 40 minuta na parketu i za to vreme uspeo da upiše 15 poena i da podeli 3 asistencije.

Spain Euroleague Basketball Final Four

Foto: Tanjug/AP

Uz Micića košgeterski je bio raspoloženi su bili Boboa i Larkin koji su ubacili po 19 koševa. Anadolu Efes je iz igre šutirao 27/52 i imali vođstvo tokom 37 minuta utakmice, dok je Fener bio u vođstvu samo jedan posed, a srpski košarkaši Nikola Kalinić i Marko Gudurić upisali su po 17 odnosno 7 poena.

Fenerbahče je tokom čitave utakmice imao katastrofalan šut, meč su završili sa tek 57 postignutih poena i samo 5 postignutih trojki iz čak 34 pokušaja. Za dva su bili nešto uspešniji, ali je svakako poraz u ovom susretu bio neizbežan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA