Ibaka na kolenima, Kazins u grču: Pogledajte poslednje sekunde drame za titulu NBA prvaka (VIDEO)

Bilo je drame u Ouklendu

  • 3

Toronto Reptorsi su prva kanadska franšiza još od 1993. godine koja je uzela jedan od najvažnijih trofeja na tlu SAD. Kavaj Lenard i društvo su posle uzbudljivog finiša utakmice u "Orakl Areni" savladali Golden Stejt i domogli se pehara "Lerija O'Brajena", a lider gostiju sebi obezbedio i "Raselov" trofej za najboljeg igrača serije.

Bilo je napeto do samog kraja, pokazuju to i dramatični momenti s kraja meča, kada je Lenard stao na liniju penala 0.9 sekundi pre kraja pri vođstvu gostiju 111:110.

Tenzija je bila na vrhuncu, Ibaka je negde na centru klečao dok je čekao Lenardov izbačaj, uz njega je bio i Kazins sa grčevima na licu. Znao je šta sledi...

Prethodno, Kari je promašio trojku osam sekundi pre kraja, tu je već počela da se ruši šampionska kula, a gosti dobili priliku sa penala posle namernog faula Drejmonda Grina. Kavaj je bio siguran za 112:110, potom i oba puta već na isteku vremena, posle još jedne namerne, ovog puta u režiji Iguadale.

Slavlje Reptorsa moglo je da počne, na ovo su čekali i zaslužli ga sto posto nakon neverovatnih partija sa Orlandom (4:1), Filadelfijom (4:3), Milvokijem (4:2, nakon 0:2) i na kraju Voriorsima (4:2).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jel Coki bio na svadbi Dzajine kcerke

    14. jun 2019 | 10:14

    Pogledao nocas.

  • Zver

    14. jun 2019 | 15:02

    Toronto FC je bio sampion MLS lige 2017. Tako da se ne moze reci da od 1993. Nisu pobedili u jednoj od glavnih liga. Pogotovo zato sto se racuna NFL u kom Toronto (kao i niko iz Kanade) nema tim. Pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA