Bez obzira da li ste navijač Zvezde ili Partizana, evo kako možete da pobedite u derbiju!

Budi srećan i uživaj u derbiju

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana pred treću utakmicu finalne serije košarkaške lige Srbije na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" izaći će u majicama Fondacije "Budi srećan".

Na taj način dva najpopularnija sportska kolektiva u državi, odnosno njihovi čelnici pokazali su visok stepen društvene odgovornosti.

Fondacija Budi srećan osnovana je i osmišljena kao humanitarna organizacija koja za primarni cilj ima pomoć u lečenju bolesnih kao i pomoć obrazovnim i ustanovama kulture na teritoriji Republike Srbije.

KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: MN Press

Njihova želja je da animiraju veliki broj humanih ljudi koji bi slanjem SMS poruka i uplatama omogućili obolelim osobama da potpuno ozdrave ili da barem u meri u kojoj je to moguće poboljšaju svoje zdravstveno stanje.

Takođe, cilj je animiranje velikog broja učenika osnovnih i srednjih škola kako bi zajedničkim akcijama sa Fondacijom osavremenili svoje učionice i kabinete, fiskulturne i muzičke sale.

Svojim pristankom da promovišu humane vrednosti košarkaši "večitih" rivala pokazali su svoju humanost i spremnost da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Fondacija budi srećan Foto: budisrecan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA