≫ 

Tomić čestitao igračima posle pobede nad Partizanom pa otkrio šta je sa povredom Dobrića! (VIDEO)

Zadovoljan je bio trener crveno-belih

  • 10

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 3. meču finalne serije košarkaške Superlige Srbije, 96:90, i tako došli na korak od odbrane titule u domaćem prvenstvu.

Posle meča trener crveno-belih Milan Tomić čestitao je igračima na odličnoj partiji.

- Mislim da smo kontrolisali utakmicu svih 40 minuta, vodili smo 37 minuta. Bili smo bolji u skoku i u svim procentima, pa i u skoku u napadu. Tako da, 37 minuta smo kontrolisali igru, svi su dali 100 odsto, tako da bih im čestitao na ovoj pobedi. Sada je 2:1, treba nam još jedna pobeda da osvojimo prvenstvo - rekao je Tomić posle utakmice.

Trener Zvezde istakao je da ni 4. meč neće biti lak za oba tima.

- Ja mislim da ne može. Sve tri utakmice su bile teške i na jednu loptu, na dve lopte, tako da bih stvarno voleo da mogu da vam kažem šta će biti. Moramo da se pripremimo i da odigramo dobru utakmicu, jer imamo meč loptu da osvojimo prvenstvo - kratko kaže Tomić.

Za sam kraj Tomić je dodao da postoji mogućnost da Ognjen Dobrić zaigra u ponedeljak.

- Šegi ima problem sa zglobom, pokušaćemo sve da ga osposobimo jer nam je vrlo važan igrač. On je u Super ligi bio jedan od naših najboljih igrača i zato bih čestitao svima, jer su to pokrili i odigrali na nivou Crvene zvezde - rekao je Milan Tomić.

VIDEO: Trinkijeri u čudnoj majici i sa Vanjom Marinkovićem došao na konferenciju za štampu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA