Dobrić o dramatičnoj završnici finala: Pitajte Berona o koracima, najbitnije da smo pobedili (VIDEO)

Dobrićeva sezona iz snova

  • 31

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić kaže da je srećan zbog toga kako je igrao u završnici sezone u kojoj je Zvezda izborila povratak u Evroligu, osvajanje nacionalnog šampionata pobedom nad Partizanom i ABA Superkup.

Sve to je kulminiralo trijumfom u ponedeljak u punom Pioniru pred navijačima Partizana u četvrtoj utakmici finala košarkaške Superlige Srbije. Crveno-beli su slavili 76:75 u dramatičnoj završnici i sa 3-1 osvojili petu uzastopnu titulu.

- Pobedili smo, jako teška utakmica i sa prekidima, ali uspeli smo da nađemo snagu da budemo koncentrisani kad je bilo najbitnije i da pobedimo - rekao je Dobrić novinarima posle meča.

Pobeda je izborena prodorom Bilija Berona u poslednjim trenucima utakmica. Beron je prošao pored Stefana Jankovića i pogodio koš, ali je pritom napravio i korake koje sudije nisu videle.

- Nisam gledao usporene snimke, ne znam šta da kažem za to, pobedili smo, sudije nisu svirale ništa... Videćete snimke, najbolje Berona da pitate - dodaje Dobrić.

Najbitnije je, kaže, što je njegov tim osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, a Ognjen se osvrnuo i na povredu noge koju je zaradio nedavno, ali i to što je uvršten na širi spisak reprezentacije za Mundobasket u Kini.

- Dobro je, dao sam sve od sebe da se oporavim za tri, četiri dana. Velika satisfakcija je i što sam na spisku reprezentacije i to je dokaz da treba da nastavim ovako da radim i napredujem.

I što se tiče individualnog i što se timskog, zadovoljan sam kako smo priveli sezonu kraju - zaključio je košarkaš Zvezde.

VIDEO - Tomić: Da ponovimo sve ovo sledeće godine!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubo

    18. jun 2019 | 08:31

    Svaka cast nisi vidio korake jer ne zelis da ih vidis , postoji video snimak , postoje uredjaji , 21 vek i mnogo toga ali ti nisi video , nazalost to je odraz drustva , vidis samo ono sto ti odgovara !

  • Kiza

    18. jun 2019 | 08:44

    Kaže da su dali maksimum i da su zasluženo pobedili. Da li je to recept za titulu, maksimum, sudije i krađa ?E Čoki ničija nije gorela do zore.

  • BWA

    18. jun 2019 | 08:58

    Kada sam u 4 osnovne škole, počeo da treniram košarku, trener mi je rekao da je DVOKORAK u košarci osnova tog sporta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA