Beron i u pretposlednjem napadu napravio korake: Da li Grobari imaju razlog više za ljutnju? (VIDEO)

Izgleda da poslednji poeni nisu jedini sporni

  • 88

Navijači Partizana primetili su da bek Crvene zvezde Bili Beron nije samo u poslednjem prodoru i pri polaganju za pobedu i titulu napravio tri koraka.

Bar na granici koraka je bio i samo napad ranije kada je poentirao na obruču uz faul Radeta Zagorca.

Do kraja meča je u tim trenucima ostalo trideset sekundi, Zvezda je zaostajala dva poena posle slobodnih bacanja Markusa Pejdža, a Beron je krenuo na ulaz.

Pogodio je uz faul i bio precizan kada je izveo dodatno slobodno bacanje, a crveno-beli su poveli 74:73. Dok je prolazio pored Zagorca, čini se da je i tada napravio korak više od dozvoljenog u košarci.

Aleks Renfro je nakon toga dao koš za prednost Partizana, ali je Beron, novim prodorom u mismeču sa Stefanom Jankovićem rešio pitanje pobednika 76:75 i otrčao u svlačionicu.

VIDEO - Zvezdin Amerikanac pobegao Jankoviću i pogodio u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    18. jun 2019 | 14:20

    Ovo je mali trokorak za zvezdu,ali veliki za celokupnu kosarku,jer kako bi drugacije dosli do titule,ustvari ima jos jedan a to je otmem ti tvoj pehar,polomim ga i pravim se lud jer me drzava stiti i sta sad nije jasno.

  • Beron

    18. jun 2019 | 14:13

    3 koraka hocuu ja,necu 1 necu 2....Nista manje necu jer 3 su za srecu 3 koraka hocuu jaaa....Prskaj Covke legendooo 🔴⚪🏆🏆

  • Deki

    18. jun 2019 | 12:15

    Tri koraka hocu jaaaaa, necu jedan, necu dvaaaa 🏆🏆🏆🏀🏀🏀⭐⭐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA