≫ 

Ostoja Mijailović izneo opasku o finalu sa Zvezdom, pa najavio važnu odluku Evrolige

Čekaće se na odluku još malo

  • 17

Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da će do kraja juna biti poznato da li će crno-beli dobiti specijalnu pozivnicu za Evroligu.

- Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za Partizan - poručio je Mijailović putem Tvitera.

Partizan se u borbi za "vajld kard" Evrolige nalazi u konkurenciji UNIKS-a, Lijetuvos Ritasa, Lokomotive Kubanj, Darušafake i podgoričke Budućnosti.

Ukoliko bi dobio poziv za učesće u elitnom takmičenju, Partizan bi se pridružio Crvenoj zvezdi i sve utakmice kao domaćin igrao u Štark areni.

VIDEO - Trinkijeri ogorčen posle poraza od Zvezde

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    21. jun 2019 | 12:35

    Za druge se navija, Partizan se voli ! Andrea gospodin !

  • Žarkov Dragan

    21. jun 2019 | 13:20

    Partizan je bio prvak Srbije 10 puta uzastopce i od doga bar polovinu na mućke a Zvezda pet puta i to njima ne idgovara!Još malo pa smo vas stigli i to njih bole.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. jun 2019 | 13:25

    Уместо опаски и кмекетања, боље да размишља како да плати тренерчића. Он постао нервозан већ после прве сезоне. Не саналази се у улози губитника

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA