≫ 

Loša vest za Partizan: Ruski Zenit najbliži ulasku u Evroligu!

Još se čeka odluka

  • 68
KK Crvena Zvezda, KK Partizan Foto: Marko Jovanović

KK  Zenit iz Sankt Peterburga mogao bi da postane novi član Evrolige, preneli su brojni evropski mediji, pozivajući se na litvanskog novinara Erikasa Kirvelaitisa.

U tom slučaju, iz konkurencije bi ispali Uniks, Partizan i Viljnus iz Litvanije, koji su bili među konkurentima za specijalnu pozivnicu, koja je bila otvorena posle Valensijine titule u Evrokupu.

Crno-beli su uložili velike napore da dođu do evropske pozivnice za najjaču ligu, uz lobiranje i blistavu istoriju, Partizan je imao svoje adute, ali će sada morati sa strepnjom da čeka konačnu odluku.

Predsednik kluba Ostoja Mijailović je najavio da će se "preseći" do kraja juna.

- Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za Partizan - poručio je Mijailović putem Tvitera.

U konkurenciji su još bili Lokomotiva Kubanj, Darušafaka i Budućnost, a Crvena zvezda je za sada jedini srpski i jadranski predstavnik u eliti za narednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    22. jun 2019 | 15:59

    Pitanje i dalje stoji.Od osnivanja 2011' godine jel fmp,koledz basket,radnički basket,fmp 2 otišao dalje od top9 Evrolige ono beše kad su kmečali grčkim ciganima da ih puste, ali nisu gledali taj film.Patiće još dugo dugo, a ostaće na najvećem uspehu pokojne crvene zvezde(pre gašenja) 1976' 16 mesto od 18 ekipa Evropskih takmičenja na šljaci😂😂😂👉👌🤫🔐🔐...Kme kme kmeee kod slavka komara i krcuna da se edukujete pa opet navratite👉👌

  • Who the fuck are you

    22. jun 2019 | 17:08

    ZA VIJEK VIJEKOVA!!!

  • NBG voli Partizan

    22. jun 2019 | 17:13

    Džaba sve pare projektu, kad nikad ni na f4 neće otići. Partizan to igra 4 puta, plus TITULA prvaka Evrope. Džaba silne pare, avioni, kamioni. Coro iz Zeleznika, džaba ti sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA