≫ 

Košarkaške ljudine skupile 17.500€ za Srbe s Kosmeta, podrška Bogi, Bjelica, Vučević, Marković...

Bravo, majstori!

  • 14

Srbi za Srbe u saradnji sa proslavljenim reprezentativcima Markom Kešeljem i Miroslavom Raduljicom napravili su donatorsku večeru u humanitarne svrhe.

Na Novom Beogradu, humanitarna organizacija je zajedno sa košarkaškim tandemom uspela da na donatorskoj večeri prikupi čak 17.484 € za izgradnju kuće porodici Savić sa Kosova i Metohije.

Očekuje se još uplata u narednim danima, a sama večera protekla je u društvu brojnih majstora košarke - podrška su bili Bogdan Bogdanović, Stefan Marković, Nikola Vučević, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan...

Savići trenutno žive teškim materijalnim uslovima u velikoj porodičnoj zadruzi koja trenutno broji 32 člana. Hranu dobijaju iz eparhijske Narodne kuhinje, dok se trude da kroz poljoprivredu obezbede sebi druge osnovne potrebe i uslove za život.

- Baklju koju su momci iz ove organizacije zapalili ne smemo dopustiti da se ugasi. Taj plamen treba da negujemo i širimo – plamen solidarnosti, humanosti i pomoći onima koji sami ne mogu - poručio je Kešelj na okupljanju.

VIDEO -  Badnjarević o Peđi Stojakoviću: U Zvezdi su rekli da nije talentovan, nisu ga zvali na probu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA