≫ 

Kraljevski ustupak Lebrona za Dejvisa, dao mu svoj broj za sledeću sezonu!

Ne viđamo često ovako nešto

  • 3

Lider Los Aneđeles Lejkersa Lebron Džejms naredne sezone neće nostiti dres sa brojem "23", pošto je odlučio da ga ustupi novom saigraču Entoniju Dejvisu. 

Potez Lebrona je atipičan kada su u pitanju NBA zvezde, zna se da se vrlo teško odlučuju za promenu broja, pa je i zbog toga ovaj gest prilično iznenadio košarkašku javnost.

Američki novinari otkrili su da su Lejkersi obavestili ligu o promeni dresova, tako su i došli do informacije da će "23" u narednoj sezoni biti na leđima "Obrve" koji je tokom čitave karijere u Nju Orleansu nosio taj broj.

Dejvis je, podsetimo, ovog leta napustio Pelikane i dogovorio trejd u Lejkerse, koji su u suprotnom pravcu poslali Lonza Bola, Brendona Ingrama i Džoša Harta.

Entoni Dejvis, Nikola Jokić Entoni Dejvis u dresu Pelikana sa brojem 23 Foto: Guliver/Matthew Stockman/Getty Images

Izvori bliski igraču kažu da je Dejvis bio ekstremno polaskan gestom Lebrona Džejmsa.

Lebron je tokom karijere broj "23" nosio u Klivlendu i Lejkersima, ali ne i u Majamiju gde je išao do dve titule sa "šesticom" na leđima. Ostaje da se vidi za koji će se broj odlučiti za sledeću sezonu u Lejkersima, koji su iz upotrebe povukli brojeve 8, 13, 22, 24, 25, 32, 33, 34, 42, 44 i 52.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA