Denver kešira 30 miliona za ol-stara, stub odbrane ostaje u Nagetsima

Denver ostaje na okupu, a možda će biti još jači naredne sezone!

  • 2

Menadžment Denver Nagetsa odlučio je da zadrži Pola Milsapa još jednu, poslednju sezonu ugovora po kom će iskusni krilni centar zaraditi 30,3 miliona dolara u sezoni 2019/2020.

Ovu informaciju objavio je Adrijan Vojnarovski, poznati košarkaški insajder u NBA. Milsapu će ovo biti treća sezona u Denveru.

U prethodne dve je nekolko puta mučio muku s povredama, ali i bio vitalan deo odbrane Nagetsa kojima je pomogao da se dokopaju plejofa gde su u polufinalu Zapada ispali od Portlanda.

 

Nagetsi će uprkos skupom ugovoru Milsapa i Nikole Jokića (skoro 150 miliona na pet godina), imati još 9,2 miliona na raspolaganju za pojačanja i biće ispod granice poreza na luksuz.

To su posebno dobre vesti jer su glavni igrači ekipe na okupu (uz Jokića i Milsapa su tu i Heris i Marej), a za Nagetse će možda ove sezone zaigrati i potencijalno odlični pikovi Majkl Porter Džunior i Bol Bol.

Zbog svega navedenog i činjenice da će Golden Stejt biti oslabljen povredama, a verovatno i odlascima, Vojnarovski veruje da Denver može da se takmiči za titulu osvajača Zapadne konferencije dogodine.

VIDEO - Jesu li Jokića ikada zvali Zvezda i Partizan i kako ga je Miško doveo u Megu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acca

    29. jun 2019 | 23:45

    Preterano trosenje para... Nije on za toliku sumu

  • davor

    30. jun 2019 | 10:54

    Nemogu do titule zapada jer Jokic nemoze sve sam a tamo nema s kim da igra. Zapad je krcat puno boljim ekipama nego sto je Denver...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA