Durent ide u Bruklin za 164 miliona dolara!

Prema navidima ESPN-a Durent će objaviti da potpisuje ugovor sa Netsima

  • 2

Iako je povređen i pauziraće skoro godinu dana Kevin Durent je dobio basnoslovan ugovor od Bruklina. Kako prenose američki mediji KD planira potpis ugovora na četiri godine vredan 164 miliona dolara, što je negde oko 41 milion po sezoni

Tako je preneo novinar ESPN-a i najbolji NBA insajder Adrija Vojnarovski. Inače, Durenta tamo čeka Kajri Irving. Plejmejker i Netsi su vrlo blizu dogovora, a "ol-star" igrač je rekao "zbogom" Bostonu i sada sebi finalizuje novi ugovor, i to na četiri godine, vredan 141 milion dolara, prenose američki mediji.

Nije uspeo bivši organizator igre Klivlenda da kao lider odvede Seltikse do željenog rezultata u dve sezone, prethodna je bila prilično razočaravajuća, pa je za Kajrija odlazak bila logična opcija posle svega.

Bruklin je imao sasvim solidnu sezonu, ali apetiti rastu, i ne završavaju se na Irvingu, pošto je "u igri" i potpis Kevina Durenta, za koga je i naredna sezona diskutabilna zbog povrede, ali je opcija za budućnost koju ne žele da ispuste Netsi.

Dolazak Kajrija, gotovo sigurno znači i odlazak iz ekipe Dianđela Rasela, najboljeg strelca minule sezone, koji ima status ograničeno slobodnog agenta, i klub mu neće praviti problem u izboru nove sredine.

 
 
 
View this post on Instagram
Breaking: KD is planning to sign a 4-year, $164M deal with the Nets, per @wojespnA post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA