≫ 

Noć šokova u NBA: Dianđelo Rasel u Golden Stejt Voriorsima! (FOTO)

Ratnici su bar malo nadoknadili odlazak Kevina Durenta, javlja USA Today i ESPN

  • 0

Burna noć u NBA je za nama. Golden Stejt Voriorse je napustio Kevin Durent i pristao na unosan ugovor od 164 miliona dolara sa Bruklin Netsima, Al Horford je otišao iz Bostona kao i Kajri Irving,

Voriorsi su ostali bez Andrea Igudale koji je trejdovan u Memfis Grizlise zajedno sa još nekoliko pikova da bi oslobodili seleri kep, aktivni su na tržištu slobodnih agenata bili i Sakramento Kingsi.

Čini se da će u celoj situaciji najviše profitirati ekipa koja je i prošle sezone umela da zagolica zaljubljenike u košarku jer su Netsi ušli "all in" i ponudili maksimalan ugovor čoveku koji se neće vraćati na parket više od godinu dana.

Međutim, nisu tako loše prošli ni Voriorsi koji su doveli Dianđela Rasela na četiri godine za 117 miliona dolara i nadomestili izostanak Kleja Tompsona na početku sezone. Ako se Rasel uklopi u sistem sa Stefom Karijem, onda Voriorsi možda ne osete toliko posledice osipanja rostera ovog leta.

Rasel, koji je bio osporavan u Lejkersima je prošle sezone imao u proseku 21 poen, sedam asistencija i 3,9 skokova i bio je najbolji igrač Netsa. Međutim, i pred početak trgovine slobodnim agentima rekao je da neće ostati u Bruklinu ako tamo dođe Kajri Irving i to se i desilo.

VIDEO - Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA