≫ 

Denver ostaje bez ol-stara: Tomas odlazi zbog Mareja, nije ispalo kako se nadao (FOTO)

Omaleni 60. pik sa drafta 2011. godine se nije snašao u Nagetsima i odlazi u Vašington

  • 0
Foto: Tanjug/AP

Probao je trener Denver Nagetsa Majk Meloun da vrati u košarkaški život ol-stara Ajzeu Tomasa, pa ga je zato prošle godine potpisao za veteranski minimum.

Tomasu je posle teške sezone u kojoj je otišao iz Bostona u Klivlend Kavalirse, a onda iz Kavsa u Lejkerse bilo potrebno da se oporavi od povrede kuka i da zaigra konstantno, ali se to ni u Denveru nije desilo.

Tomas je igrao sporednu ulogu i samo 12 utakmica u pohodu na polufinale Zapada, a kako je Džamal Marej u ponedeljak dobio unosan ugovor od 170 miliona dolara za pet sezona, jasno je da za Ajzeu nije bilo mesta.

Zato je odlučio da prihvati jednogodišnji ugovor od Vašington Vizardsa i ode iz Kolorada. Još uvek se ne navodi za koliko će novca igrati u Vizardsima, ali će tamo biti zamena za Džona Vola koga čeka još duga pauza posle operacije Ahilove tetive.

Ajzea je prošle sezone na tih 12 odigranih utakmica prosečno imao 8,1 poen, jedan skok i dve asistencije. Podsetimo, pre tri godine igrao je sezonu života u Boston Seltiksima kada je prosečno imao 28,9 poena. Dvaput je bio i biran u ol-star tim (2016, 2017).

 
 
 
View this post on Instagram
Just inA post shared by Adrian Wojnarowski (@wojespn) on

VIDEO - Zvezda Harlem Globtrottersa u neverici kada je čuo ko su NBA Srbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA