≫ 

Bomba na Kališu: Gist potpisao milionski ugovor sa Zvezdom!

Krilni centar Panatinaikosa stiže u redove crveno-belih

  • 64

Ono što je najavljeno pre nekoliko dana, sada se ispostavlja kao završen posao! Kako javlja Eurohoops, Džejms Gist je novi košarkaš Crvene zvezde!

Doskorašnji igrač Panatinaikosa, koji je u Zelenima iz Atine proveo poslednjih 7 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor vredan milion dolara, navodi ovaj specijalizovani košarkaški portal, koji je prethodno javio da je ponuda na stolu i da je Gist blizu potpisa, a ubrzo je stigla dopuna da je košarkaš potpisao!

Crvena zvezda je izuzetno aktivna u poslednjih nekoliko dana kada je u pitanju produženje ugovora sa igračima, kao i sa dovođenjem pojačanja, pa su tako posle potpisa Lazića, Čovića, Fajea, Simanića Perperoglua, u Zvezdu su stigli Derik Braun i Ognjen Kuzmić, a povratak je najavio i Čarls Dženkins.

Potpis Gista samo je nastavak stvaranja moćnog evroligaškog tima crveno-belih.

Podsetimo, Gist je svojevremeno igrao za Partizan u sezoni 2010/11, kada je u završnici sezone pao na doping testu zbog konzumiranja marihuane. Postupak je ponovio i u Panatinaikosu 2015. godine, zbog čega je suspendovan na 8 meseci zabrane igranja.

VIDEO: Delije zapalile Kališ na proslavi titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BojanSK

    5. jul 2019 | 07:36

    Gist 33, Perperoglu 34, Brown 32, Faye 34, Jenkins 30, Kuzmic 30... sve same nade srpske kosarke. Jadni Dobric, Simanic, Radanov, Nenadic, Davidovac...tek ce se sada naigrati i napredovati.

  • groBARI'91

    5. jul 2019 | 08:12

    Opraštam ti ružnu prošlost,počeo si od najmanjeg kluba i završio u najvećem.Dobrodošao u pravu instituciju !!!

  • 💪

    5. jul 2019 | 08:23

    1.Jovic (Markovic-Covic) 2.Beron (Davidovac-Rivers-Dobric) 3. Perperoglu (Djenka-Lazic) 4.Braun (Faje-Boriša) 5.Gist (Kuzmic-Stimac)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA