≫ 

Suzana Vasiljević u UO KSS: Čast mi je da budem deo pobedničkog tima

Ona navodi da su u Košarkaškom savezu, s obzirom na njene veze u medijima u Srbiji, regionu i u svetu, smatrali da je kvalifikovana da zajedno s njima radi na promociji zemlje

  • 8

Košarkaški savez Srbije imenovao je kao nove članove Upravnog odbora predsednika Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zorana Petrovića, predsednika Izvršnog odbora Triglav osiguranja Dragana Markovića, Suzanu Vasiljević i Aleksandra Seratlića, izvršnog adirektor MPC Holdinga.

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, potvrdila je za "Insajder" da je imenovana za jednog od novih članova Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

- Imenovana sam na predlog Košarkaškog saveza Srbije s idejom da na Svetskom prvenstvu košarkaše, njihov ugled i uticaj, kao i u ostalim sportskim takmičenjima, iskoristimo za promociju Srbije i da ih uključimo u sve marketinške aktivnosti koje za cilj imaju podizanje ugleda zemlje u svetu. Funkciju obavljam bez ikakve nadoknade - navela je Suzana Vasiljević za Insajder.

Ona navodi da su u Košarkaškom savezu, s obzirom na njene veze u medijima u Srbiji, regionu i u svetu, smatrali da je kvalifikovana da zajedno s njima radi na promociji zemlje.

- Velika mi je čast što su mi ukazali poverenje - rekla je Vasiljević.

Kako je Insajderu rečeno u KSS, ideja je bila da košarkaše i ostale sportiste uključe u promociju zemlje, u kampanju u koju država ulaže mnogo, dok oni žele da iskoriste ugled i doprinesu promeni imidža i promociji zemlje, naročito na Svetskom prvenstvu.

- Država i sponzori daju novac za organizaciju velikih takmičenja i kvalitetno funkcionisanje Košarkaškog saveza i smatramo da je u redu da njihovi predstavnici budu u Upravnom odboru kako bi imali uvid gde taj novac ide i za šta ga KSS koristi - navode u KSS.

Svi novoimenovani članovi Upravnog odbora funkcije u Upravnom odboru će, kako ističu, obavljati bez ikakve nadoknade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Me

    5. jul 2019 | 11:50

    Smejurija...

  • Djile

    5. jul 2019 | 11:53

    Dajte sport ljudima koji se u to razumeju a ne političarima

  • Dusan

    5. jul 2019 | 12:49

    Nije mi jasno kakve veze ova baba ima sa kosarkom...oni izgleda mogu sve da rade ,sto je mnogo mnogo je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA