Kazins u Sparsima? Teksašani mu već obukli dres San Antonija (FOTO)

Demar Derozan i Bugi Kazins su možda pokrenuli lavinu

  • 1

Tako je u Teksasu osvanuo bilbord sa likom Demarkusa Kazinsa u dresu Mamuza kao poruka kojom ga navijači Sparsa pozivaju u taj tim.

Kazins je i dalje na tržištu slobodnih agenata, a bilbord se pojavio nedugo pošto su on i Demar Derozan stupili u kontatkte i navodno razgovarali o mogućoj saradnji u San Antoniju.

Klubovima do sada nije bilo lako da se odluče i angažuju Bugija pošto je malo verovatno da bi pristao na minimalan ugovor koji su mu prošle godine dali Golden Stejt Voriorsi.

S druge strane, postoji zabrinutost zbog zdravstvenog stanja jer je Kazins u Nju Orleansu pokidao Ahilovu tetivu, a ove sezone u plejofu je povredio i kvadriceps.

Ukoliko je Derozan zaista zvao Kazinsa u Sparse, Kazins bi morao da prihvati veoma slab ugovor jer je San Antonio blizu granice seleri kepa.

Druga, možda i bitnija stvar jeste kako bi se Bugi, koji je tokom karijere bio poznat kao temperamentan, često i drčan, uklopio u sistem Mamuza gde se svi podređuju sistemu koji je kreirao Greg Popovič.

VIDEO - Telegraf u štali Jokića: Upoznali smo njegove mezimce i pratili trke u Somboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA