≫ 

Milica Dabović jedva dočekala "samo bronzu" i oplela po Marini: Rekla mi je "bavi se prostitucijom"

Bivša kapitenka je ponovo prostački izvređala selektorku košarkašica Srbije

  • 43
Milica Dabović, Marina Maljković Foto: MN Press

Nije dugo trebalo Milici Dabović da se javi posle uspeha koji su košarkašice napravile osvajanjem medalje na Evropskom prvenstvu, koje je održano u Beogradu. Finale je izmaklo za dlaku, posle očajnog poteza Ane Dabović u završnici meča, koji je naš tim koštao poraza od Španije, ali su se košarkašice izdigle u borbi za  Iako je čestitala košarkašicama na medalji, smatra da je zlato moralo da ostane u Beogradu.

Nije bilo dovoljno što je poremetila sjajnu atmosferu posle sjajne prve faze i tri dramatične pobede, kojima je osigurano mesto u četvrtfinalu.

Usledio je novi udar, odmah posle osvojene medalje. Na Marinu Maljković, Savez, pa i na same devojke, koliko god da se ona trudi da im čestita.

Ovo je njena nova objava na Instagramu:

- Napisaću još jednom. Bravo devojke. Uzeta je medalja. Igralo se u našoj zemlji,u našem gradu, među našim ljudima, navijačima. O samoj organizaciji, polupraznim dvoranama ne bih, ima ko o tome treba da razmišlja, zar ne?

- Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam kao kapiten ponosno donela u Beograd 2015. godine i zato sa punim pravom mogu sad da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo da ostane u našem Beogradu. Nije, jer na klupi imamo to što imamo, trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke. O ljudskim osobinama neću, mnogo toga ćete pročitati u mojoj knjizi - napisala je Milica Dabović, a onda iznela šokantne optužbe na račun Marine Maljković.

Marina Maljković Milica Dabović Marina Maljković i Milica Dabović; Foto: MN Press

- Podeliću sa vama još samo jednu priču jer kad sam ispravna ne bojim se nikoga i ničega! Moju borbu za istinu ću nastaviti. I opet kažem kao u prvom obraćanju, neka me neko demantuje ako može ili ima čime. Sigurna sam da me ovo i izjedalo iznutra sve ovo vreme jer mi taj razgovor, reči, odzvanjaju i dan danas u glavi!

Prošle godine bila sam na utakmici Fenerbahče-Galatasaraj.Tada sam srela Maljkovićku, prišla, javila se, i ponosno izgovorila ove reči: 'Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim! Srećna sam".

- U jednom dahu mi je samo rekla da neću igrati za repezentaciju i da nema potrebe više da igram košarku. Između ostalog, pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radm. Držala sam četvoromesečnog sina u rukama. Takva kakva je, rekla mi je hladno: 'Mani se košarke, probaj sa prostitucijom ovde u Turskoj da dođeš do para, pa ću te zaposliti za godinu, dve - tvrdi Milica Dabović i dodaje da se o "neljudskim kvalitetima Marine Maljković može napisati enciklopedija.

Nezadovoljna je i stanjem u Savezu i tvrdi da je sabotiraju oko organizacije kampa za decu, a ponovo je koristila prostački rečnik.

- U Savezu sve funkcioniše po principu - ja tebi serdare, ti meni vojvodo. A koja smo mi gov** to mi znamo - tvrdi Milica Dabović.

VIDEO: Grobarka u leglu Delija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    9. jul 2019 | 16:07

    "Ja sam donela pehar prvaka". Cemu to isticanje, postavljanje sebe ispred drugih, pa nisi sama igrala, nisi mogla sama da osvojis zlato. Neverovatno koliko se ova osoba zgadila celoj Srbiji.

  • Boske100

    9. jul 2019 | 18:26

    I nije pogrešila ako ti je dala taj savjet 🤣

  • Zvz

    9. jul 2019 | 16:47

    Nisi ti donela pehar prvaka u BGD vec ste sve zajedno donele taj isti pehar. Toliko o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA