≫ 

Bio je Partizanov ruki koga niko nije hteo: Sada ide u NBA, a Olimpijakos zarađuje desetostruko!

Korak napred u karijeri za bivšeg "Grobara"

  • 21

Bivši plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos ide u NBA ligu gde će potpisati ugovor sa Juta Džezom na tri godine.

Nekadašnji igrač univerziteta Gonzaga ima garantovan ugovor na jednu sezonu sa Olimpijakosom, ali uz klauzulu da može da ode u NBA.

Na ime obeštećenja grčki klub će, prema pisanju Eurohupsa dobiti oko milion dolara. Vilijams-Gos je bio 55. pik na draftu 2017. godine.

Partizan ga je dobro "pikirao" nakon toga i doveo u svoje redove za sezonu 2017/2018, a Amerikanac se brzo nametnuo kao jedan od najboljih igrača.

Sa crno-belima je osvojio Kup Radivoja Koraća prošle godine, da bi potom prešao u Olimpijakos. Igrao je zajedno sa Nikolom Milutinovim i imao 9,2 poena, uz 4,2 asistencije i dva skoka po meču u Evroligi.

Olimpijakos je prolazio kroz turbulentnu sezonu u kojoj nije bio ni senka pređašnjeg velikana iz Pireja, pa je Gos i tu povremeno pokazivao zavidne partije uz spomenutog Milutinova.

Crveno-beli iz Pireja su napravili dobar posao jer su ga pre samo godinu dana kupili od Partizana za 100.000 evra zbog čega će sada inkasirati čak deset puta više.

VIDEO - Mijailović: Trinkijeri ostaje, dobija veći budžet!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja

    13. jul 2019 | 23:15

    Gos, Lendejl, Lovernj, Bogdan, Bertans...sve Partizanovi puleni, a dosli kao amateri.. To je ono sto ne moze da se kupi, ucite od najboljih

  • 🔴🔵⚪

    13. jul 2019 | 22:36

    Samo još jedan igrač u nizu kome smo oživeli karijeru 💪💪💪💪

  • pera

    13. jul 2019 | 22:42

    Vazno je da su u petom sesiru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA