≫ 

Važan detalj u nesreći Kuzmića koji otkriva sve!

Srpski reprezentativac teže je povređen posle saobraćajne nesreće u Republici Srpskoj

  • 11
Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Foto: www.prijedordanas.com

Teška automobilska nesreća u kojoj je povređen Ognjen Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, a lakše Dražan janjanin i Marko Miljatović, dogodila se u nedelju rano ujutru na putu Banjaluka - Prijedor kod mesta Ramići.

Do nesreće je došlo kada je automobil Ognjena Kuzmića džip Porše prešao na suprotnu stranu i zakačio BMW u kojem su bili Janjanin i Miljatović.

Međutim, prema poslednjim informacijama Kuzmić je bio suvozač u svom vozilu te je u momentu nesreće za volanom bio njegov prijatelj iz Bijeljine, Bogdan Ilić. Kuzmić je trenutno u Kliničkom centru Srbije gde je prevezen helikopterom iz Banja Luke. Trenutno je u toku CT dijagnostika i magnentna rezonanca, i tek tada će biti poznat stepen povreda glave - preneo je novinar iz BIH Zoran Šarenac-

 

Podsetimo, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i jutros se vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima. Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.

Prema rečima generalnog direktora UKC RS prof. dr Vlade Đajića pacijent Ognjen Kuzmić (1990) je zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša.

- Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda u toku je hitno prebacivanje Ognjena Kuzmića u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Automobil BMW u kojem su bili Janjanin i Miljatović Foto: www.prijedordanas.com

Prema rečima načelnika Urgentnog centra dr Dragana Rakanovića, pacijent Bogdan Ilić (1990) je zadobio dominantne povrede glave i kostiju lica. Nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom lečenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    14. jul 2019 | 15:50

    NE BRŽE OD ŽIVOTA!

  • Huan

    14. jul 2019 | 16:32

    "usled kiše, usled kiše", neko je tu bio pijan. Da se ne lazemo. Što pre da se oporave ljudi ali neko je debelo kriv

  • mima

    14. jul 2019 | 18:25

    od srca zelim momku oporavak, ne daj se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA