≫ 

Otkriveni detalji Teovog transfera: Sad je jasno zašto Zvezda nije imala šanse

Jače adute su imali Italijani

  • 16
MILOS TEODOSIC

Foto: MN Press

Miloš Teodosić razočarao je armiju navijača Zvezde odlukom da umesto Malog Kalemegdana za nastavak karijere izabere Evrokup tim Virtusa iz Bolonje, koji je dobio trku za srpskog plejmejkera.

Italijani su, očito, imali jače adute od ostalih pretendenata na njegov potpis, a to je, pod jedan Sale Đorđević, i pod dva - dobra finansijska ponuda uz dugoročan ugovor.

Iako je u prvi mah vest glasila da će Miloš za tri sezone inkasirati 6.5 miliona evra, ta informacija se ispostavila kao netačna pošto je u pitanju manji iznos o čemu je prvi put govorio direktor kluba Luka Bardi i tako prekinuo spekulacije.

- Miloš Teodosić je potpisao za nešto više od pet miliona evra, plus bonuse ukoliko se ekipa plasira u Evroligu - izjavio je Baldi za list "La Repubblica".

 

VIDEO: Da li je Jelisaveta Teodosić u predstavi otkrila da će Teo igrati u Zvezdi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kkkkk

    15. jul 2019 | 11:02

    Bolje sto nisi dosao u zvezdu to bi bilo rasulo u timu tako da ne treba vise da dokazujes ljubav prema zvezdi imao si dve sanse ti nisi hteo srecno u nastavku karijere i sto dalje od zvezde...

  • Naj

    15. jul 2019 | 11:36

    Bio je već jedan pravi komentar.Da je otišao u real ,barsu,cska....ili bilo koji klub koji igra evro ligu,imao bih razumevanja.Ovako....druze....jos jedan dokaz!PARA NIKAD DOSTA!

  • veljko_je_realan

    15. jul 2019 | 12:38

    boljee da si rekaoo kao markovic u ovomm trenutkuu nijee realnoo i kraj priceee , a nee pa u zvezduu gdee ceee ! mrsss mnoge decee si izgubioo kojimaa sii bio idolll !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA