≫ 

Đorđević i Danilović su me ubedili: Teo pred krcatom halom otkrio kako je izabrao Virtus! (VIDEO)

Ovo su navijači Virtusa čekali dugo

  • 25
Miloš Teodosić

Foto: Twitter.com

Miloš Teodosić promovisan je u novog igrača Virtusa iz Bolonje.

Košarkaški lider naše reprezentacije rekao je promociji da je ponosan što je došao u ovaj klub, a navijači su mu prvo na aerodromu priredili veliki doček, zatim i u klupskoj hali, gde su sva sedeća mesta bila ispunjena.

Miloš Teodosić

Foto: Twitter.com

- Prvo finale F4 koje sam gledao je bilo ono koje je Kinder igrao, sećam se da su dominirali ovde Danilović, Nesterović, Jarić, Đinobili, da ne nabrajam. Ima toliko toga što je ovaj klub ostvario i to mi je motivacija da i ja napravim nešto veliko.

 

 

- Znam i da je cilj povratak u Evroligu, stvaranje nove istorije. Želja mi je da doprinesem tome, cenim organizaciju kluba - dodao je Teo, i dobio duge aplauze.

Postavljeno mu je i pitanje o tome koliko je spreman.

- Dobro pitanje! Radio sam celo leto, spreman sam i nema nikakvih problema sa povredama, već u četvrtak me čeka okupljanje reprezentacije Srbije. Mrzim da gubim, samo me zanimaju pobede, zato sam ovde, da pobeđujem. Pregovarali smo od februara, ali me je Virtus ubedio projektom. Razgovarao sam i sa Danilovićem, rekao mi je da je Bolonja sjajna za život. Hoću da vratim Virtus u vrh, verujem da ćemo proslaviti mnoge uspehe. Saša Đorđević je sa mnom razgovarao nekoliko sati, ali mi nije trebalo mnogo da odlučim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA