≫ 

Kuzmiću mozak i dalje blago otečen: Sledi buđenje iz kome posle novog skenera glave!

Novi pregledi glave i pluća pokazali su da nema komplikacija kod košarkaša posle saobraćajne nesreće

  • 1

Crvena zvezda je objavila nove informacije o stanju Ognjena Kuzmića, koji je u nedelju ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje se nalazi u indukovanoj komi.

Mozak je Kuzmiću i dalje blago otečen, a novi pregledi glave i pluća pokazali su da nema komplikacija i uskoro će krenuti proces buđenja.

Saoštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, sledi buđenje iz indukovane kome Ognjena Kuzmića. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom.

- Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).

- Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

- KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću.

- Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde - navodi se u saopštenju Zvezde.

VIDEO: Delije pružile podršku i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x-XpLoSiivE-x

    18. jul 2019 | 12:41

    Da se sto prije oporavis od srca ti zeli okoreli grobar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA