Trener i generalni menadžer Oklahome dobili pretnje smrću!

Nije baš sve lepo i bajno u Americi

  • 0
Bili Donovan Printskrin: Youtube/The Oklahoman

Navijači Oklahome siti Tandera očekivano su razočarani nakon što im se tim raspao tako što su ima dva najbolja igrača, Rasel Vestbruk i Pol Džordž, napustili klub.

Ima mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama o upravi samog tima, međutim, jedan od tih je upućen direktno treneru i generalnom menadžeru kluba, i to smrću.

- Trejdali ste Pola Džordža, a zadržali Rejmonda Feltona i Andre Robertsona? Takođe ste se rešili i Vestbruka, pa je l' ga volite uopšte? Nadam se da ću vas sve pobiti, što i želim da uradim - rekao je nepoznati fan putem glasovne poruke koja je poslata direktno generalnom menadžeru Semu Prestiju i treneru Bilu Donovanu.

Thunder Rockets Basketball Foto: Tanjug/Ap

On je takođe rekao da je iz Virdžinije i da ga uopšte ne zanima da li će ga prijaviti policiji ili ne. Vređao je celu upravu Tandera rekavši da će baciti bombu na njih ukoliko ikad dođe u Oklahomu.

Nakon toga usledila je još jedna pretnja generalnom menadžeru, što je upravu dovelo to toga da se obrtate nadležnima.

- Obratili smo se vlastima i oni će rešiti situaciju kako smatraju da je najbolje - oglasio se klub iz Oklahome.

Da podsetimo, Oklahoma je prvo ostala bez Pola Džordža, koji je trejdovan u Kliperse u zamenu za dva igrača i veliki broj pikova na draftu, a zatim je i Vestbruk poslat u Hjuston kod Hardena za Krisa Pola.

VIDEO - Gde si Bobi De Niro? Sale zezao Marjanovića zbog glume u Holivudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA