≫ 

Trubači na Kopu dočekali košarkaše i raspametili Milutinova: Radulja "mrtav hladan" kulirao (VIDEO)

Malo zabave odmah na startu priprema

  • 4

Košarkaši Srbije okupili su se u četvrtak 18. jula u Beogradu i počeli su pripreme za predstojeći Mundobasket u Kini na Kopaoniku.

Tamo ih je već prvog dana dočekalo iznenađenje i trubači koji su se pridružili košarkašima, što su neki od njih ovekovečili i kamerom.

Miroslava Raduljicu nisu preterano zanimali, pa je ostao mirno da sedi u lejzi begu, ali deluje da  je "šou" oduševio Nikolu Milutinova i još neke od momaka dok su se odmarali od puta na Kop.

Ulazak trubača je usnimio Nikola Jovanović, a podsećamo da je Jovanović dobio naknadni poziv na širi spisak reprezentacije od 18 igrača posle saobraćajne nezgode Ognjena Kuzmića.

Osamnaest igrača koji će se pripremati na Kopaoniku do četvrtog avgusta su: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Nikola Jovanović.

Svetsko prvenstvo u Kini se igra od 31. avgusta do 15. septembra, a naša reprezentacija igra u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

VIDEO - Košarkašice Srbije posle osvojene bronzane medalje na EP gošće Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA