NBA se definitivno seli na Arenu: Nikad više prenosa, otvara se novi kanal, spremite se za spektakl!

Biće obezbeđeno 5 do 8 prenosa nedeljno, a osniva se i poseban NBA kanal

  • 14
NBA Arenasport Foto ilustracija: Telegraf/Tanjug/AP/Wikipedia

Arena Sport je ozvaničila ono što je Telegraf najavio, NBA liga se seli sa Sport kluba na ovaj sportski kanal! Tako će ljubitelji košarke u Srbiji ubuduće pored najkvalitetnije domaće i regionalne košarke, moći da gledaju i najkvalitetniju svetsku košarku.

- NBA, Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje. U do sada, najvećoj programskoj zastupljenosti na ovim prostorima, Jokić, Bogdanović, Dončić, Marjanović, Bjelica… “živeće” narednih godina na kanalima TV Arena Sport i na platformama Telekoma Srbija, kao i naših regionalnih partnera - navedeno je u saopštenju Arena sport televizije.

Biće obezbeđeno više od 200 direktnih prenosa, odnosno 5 do 8 nedeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste, kao i nagradne igre. Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera. Posebna novost je celodnevni NBA kanal.

Nebojša Žugić Nebojša Žugić, direktor Arena sport televizije; Foto: Arena sport

- Biti deo NBA porodice je jedan od najvažinijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća - rekao je generalni direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić.

- NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi. Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal - dodao je Žugić.

Nova NBA sezona startuje u oktobru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA