≫ 

Jokić je čudovište: Prva zvezda Italije sanja medalju u Kini i strahuje od NBA Srba

Zvezda Oklahome ističe da Azuri imaju svoju šansu na Svetskom prvenstvu

  • 1

Košarkaška reprezentacija Italije posle godina neuspeha na velikim takmičenjima konačno ima respektabilan sastav za  Svetsko prvenstvo u Kini, a jedan od uzdanica tima je zvezda Oklahome Danilo Galinari.

Kako je u Italiji održan Dan druženja sa medijima, Galinari je istakao da njegov tim može da iznenadi.

- Kada navijači i mediji pričaju o velikim favoritima na Svetskom prvenstvu niko ne pominje Italiju. Ne znam koliko daleko ćemo dogurati, ali Italija apsolutno može da bude Pepeljuga ovog turnira - rekao je Galinari.

On je istakao da je jedan od snova za ovo Svetsko prvenstvo medalja.

To će umnogome zavisiti od toga sa kim ćemo igrati. Svi mi imamo zajednički san da dođemo do plasmana na Olimpijske igre u Tokiju. Na dohvat ruke nam je, znamo da je teško ali na prvenstvu kakvo je Svetsko prvenstvo sve je moguće. Moramo da verujemo. Ovaj tim ima talenat, ima iskustvo i pravi miks koji omogućava da se dobiju utakmice koje su važne.

Iskusni košarkaš dotakao se i srpskih košarkaša u NBA ligi, za koje je rekao da želi da igra protiv njih.

- Mogu protiv Miloša Teodosića i Bobana Marjaovića, to su moji bivši saigrači iz Los Anđeles Klipersa. Tu je i Nikola Jokić sa kojim sam igrao u Denveru. On je čudovište - jasan je Galinari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA