"Plačonja" odjavio Grega: Još jedna NBA zvezda otkazala nastup na Mundobasketu!

Ništa od Kevina Lava!

  • 1

Američki mediji prenose da je na pomolu još jedan otkaz, Kevin Lav neće igrati za SAD na Svetskom prvenstvu  u košarci!

Tim Grega Popoviča već je ozbiljno desetkovan, poslednji veliki otkaz je odluka Demijana Lilarda da ne igra, a sada će igrač Klivlenda ozvaničiti odjavljivanje tima.

Pored njega, očekuje se da ipak Kajl Louri ostane u timu, kao igrač Toronta koji se oporavlja od operacije palca. Sredinom toka priprema, priključiće se kampu u Los Anđelesu.

Odustali su redom Džejms Harden, Erik Gordon (Hjuston), Entoni Dejvis (Los Anđeles Lejkers), Si Džej Mekalum, Demijan Lilard (Portland), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Tobajas Heris (Filadelfija), Bredli Bil (Vašington), a spisak ostalih igrača možete pogledati ovde.

Inače, Kevin Lav je našoj javnosti nedavno bio zanimljiv kao saigrač Darka Miličića u Minesoti, a naš centar nema lepo mišljenje o njemu.

- Prolazio sam kroz faze da sam igrao sa stvarno velikim igračima u NBA, ali su to plačonje jedne, razumeš, ja ne mogu to...

Na koga misliš?

- Pa na Kevina Lava i tako neke varijante, sa njima sam igrao... Kada je došao generalni menadžer Minesote, pošto sam sezonu završio tako što sam sve rekao u lice igračima, kaže, ostaneš li, moraš da se izviniš saigračima, na svemu kako si se ponašao. Ja rekoh, kome da se izvinim? Onim plačonjama da se izvinim? Imaš Kevina Lava, čovek, kada pobedi utakmicu, a ne postigne 20 poena i nema 10 skokova, samo suzu što ne pusti. I to ti je igrač koji treba da čini šampionski tim? Ne. Takvima da se izvinim ne mogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA