≫ 

Sjajna vest: Kuzmić pušten na kućno lečenje, oporavio se i njegov saputnik iz automobila!

Srećan epilog teškog udesa centra Crvene zvezde

  • 28
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak uveče na kućno lečenje, saopštio je Klub sa Malog Kalemegdana i obradovao armiju navijača i sve ljubitelje košarke.

U objavi na zvaničnom sajtu, povodom otpusta Kuzmića iz bolnice, dalje se navodi:

- Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu - rečeno je iz Zvezde.

Klub se još jednom zahvalio lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim - a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Foto: instagram/ognjenkuzmic1

Takođe, KK Crvena zvezda je izrazio veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje.

- KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobedom našeg „Kuzme" - poručili su sa Malog Kalemegdana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    25. jul 2019 | 21:26

    A sad u zatvor zbog izazivanja udesa u pijanom stanju

  • Bojan SD

    25. jul 2019 | 23:59

    Citam i ne mogu da verujem kk zvezda mts, a uvek bila IDEJA , sta ovo treba da znaci otimanje i sponzora najtrofejnijim kk Balkana. Necete jos dugo sinovci grobari se uveliko spremaju za redovne izbore da se ovom bahacenju kaze stop za sva vremena.

  • Zvezda

    25. jul 2019 | 21:28

    Bravoooooo! Evo i za sve zlonamerne, koji su pisali da je Bogdan u komi i da se o njemu nista ne zna! Jel vam sad jasno zasto sam vas napadala,i on je dobro i sve će biti dobro.😚❤⚪💪🏀VOLIMO TE KUZ! Baš si nas prepao, dobro došao svojoj porodici a uskoro i nama!👏👏🎶

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA